Yaz ekranına damga vuracak ''Güldürme Beni''den ilk tanıtım!

Güncelleme: 24 Haziran 2022 Cuma, 20:34:10

Show TV’de ekrana gelecek, yapımını Bloom Medya’nın üstlendiği yeni komedi programı ‘Güldürme Beni’den kahkaha dolu ilk tanıtım yayınlandı. Usta oyuncu Demet Akbağ’ın birbirinden ünlü yarışmacılar ve konuklarıyla birlikte yaz ekranını eğlenceye boğacağı ‘Güldürme Beni’nin ilk tanıtımında, yarışmacıların birbirinden komik anları yer aldı.

Show TV’de ekrana gelecek, yapımını Bloom Medya’nın üstlendiği yeni komedi programı ‘Güldürme Beni’den kahkaha dolu ilk tanıtım yayınlandı.

Gülenin kaybedeceği programın yarışmacıları Ersin Korkut, Suzan Kardeş, Sinan Çalışkanoğlu, Aslı Bekiroğlu, Sadi Celil Cengiz, Mustafa Üstündağ, Nursel Köse birbirinden eğlenceli halleriyle dikkat çekecek.

YARIŞMACILARIN HER ANI KAYIT ALTINDA

Demet Akbağ’ın tüm eğlenceye yön vereceği programın sunuculuğunu Şahin Irmak üstleniyor. ‘Güldürme Beni’de her anları duvarlara ve eşyalara gizlenmiş kameralarla saniye saniye kaydedilen yarışmacılar, rakiplerinin şakalarına gülmemek için elinden geleni yapacak. Demet Akbağ ünlü konuklarının da desteği ile her bölümde yarışmacıların işini daha da zorlaştıracak.

Yaz ekranında kahkaha fırtınası estirmeye hazırlanan ‘Güldürme Beni’ çok yakında Show TV’de başlıyor.