Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme stüdyosunda büyük kavuşma!

Güncelleme: 04 Haziran 2021 Cuma, 20:52:10

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programında bir anne ile kızının büyük kavuşması gerçekleşti. 2 yıl önce 3 çocuğunun en büyüğü olan Şehri Ertan, işe gitti ve işten yakın arkadaşı ile çıkıp kayıplara karıştı. Aynur Ertan, o günden beri sosyal medya ve birkaç telefon görüşmesi haricinde kızından hiç haber alamadı. Anne yüreği evlat hasretiyle yandı,...

İKİ YILDIR KAYIPTI, DİDEM ARSLAN YILMAZ VE EKİBİ BİR GÜNDE BULDU

Şehri Ertan, annesinin gözyaşlarına dayanamadı. Annesi stüdyoya çıkar çıkmaz canlı yayına bağlandı. Kayıp Şehri, annesinden özür dilerken babasını suçladı. "Benim annem bir melek, tüm sorunum babamla." dedi ve stüdyoya geldi.

Anne kızın büyük kavuşması herkese duygu dolu anlar yaşattı. Kızına baskı kuran ve evden ayrılmasına sebep olan baba Tevfik Bey ise canlı yayına bağlandı, "Kızımı affetmeye hazırım." dedi.

BABA BASKISI EVDEN KAÇIRDI!

Şehri, geçen 2 yılın ardından annesiyle barışsa da evine dönmeyi kabul etmedi, "Ben yeni bir hayat kurdum." dedi ancak Didem Arslan Yılmaz’la VAZGEÇME’de bir mutlu son daha yaşandı. Didem Arslan Yılmaz, Şehri’yi bir süreliğine de olsa annesi ile birlikte İstanbul’da yaşamaya ikna etti.