24 saattir kayıp olan anne oğul "Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme"de bulundu!

Güncelleme: 23 Eylül 2020 Çarşamba, 09:52:52

24 saattir kendilerinden haber alınamayan anne oğulu, Didem Arslan Yılmaz'la VAZGEÇME ekibi bir saat içinde Ankara'da buldu.

ADAPAZARI’NDA ORTADAN KAYBOLAN ANNE OĞULU DİDEM ARSLAN YILMAZ ANKARA'DA BULDU!

Adapazarı’nda önceki gün öğle saatlerinde alışverişe çıkan 17 yaşındaki Rabia Halıcı ve yanında bulunan bir yaşındaki oğlundan bir daha haber alamayan ailesi önce polise ardından da Show TV'de ekranlara gelen Didem Arslan Yılmaz'la VAZGEÇME programına başvurdu.

24 saattir kendilerinden haber alınamayan anne oğulu, Didem Arslan Yılmaz'la VAZGEÇME ekibi bir saat içinde Ankara'da buldu.

Rabia Halıcı'nın eşi Doğuş Halıcı da dün Didem Arslan Yılmaz'la VAZGEÇME programına katılarak eşinin bir adamla kaçmış olabileceğini iddia etti ve eşine 'geri dön' çağrısında bulundu.

“EŞİM BENİ DİLENDİRDİĞİ İÇİN KAÇTIM!"

17 yaşındaki Rabia Halıcı ise canlı yayına telefonla bağlanarak, eşinden şiddet gördüğünü ve eşinin kendisini zorla dilendirdiğini iddia etti. Eşi hakkında uzaklaştırma kararı çıkarttığını söyleyen Rabia, Sakarya'da esnaflık yapan biriyle Ankara'ya kaçtığını açıkladı.

RABİA CANLI YAYINA BAĞLANDI, EŞİ VE ANNESİ DUYDUKLARI KARŞISINDA YIKILDI!

Duydukları karşısında gözyaşlarına boğulan Doğuş Halıcı, eşini dilendirmediğini ve şiddet uygulamadığını söylerken, eşine gözyaşları içinde "Biz mutlu değil miydik?" diye sordu. Rabia'nın annesi Semra Hanım da kızının bulunduğunu canlı yayın sırasında öğrendi. O da kızına veryansın ederek, "Neden kaçtın, neden kalkıp benim yanıma gelmedin?" dedi.

Rabia Halıcı ile ilgili gelişmeler bugün saat 15.15'te Show TV'de ekranlara gelecek 'Didem Arslan Yılmaz'la VAZGEÇME' programında olacak!