Haftanın finaline doğru tansiyon yükseliyor!

Güncelleme: 02 Eylül 2020 Çarşamba, 15:55:04

Tansiyonun hiç düşmediği yarışta modellerin sözlü atışmaları kuaför ve makyözlerini de karşı karşıya getirdi!

Finale doğru Kuaförüm Sensin’de birincilik heyecanına, gerilimi yüksek tartışmalar eşlik etti. Günün konsepti “Kostüm Partisi” olunca ekipler görsel şölen için kolları sıvadı. Mücadele zorlu, rakipler yine çok iddialıydı. Tansiyonun hiç düşmediği yarışta modellerin sözlü atışmaları kuaför ve makyözlerini de karşı karşıya getirdi!

Seslerin yükseldiği sırada sinirleri bozulan Sevda kendini kötü hissedince yürekleri ağızlara getiren anlar yaşandı. Neyse ki korkulan olmadı, sıkıntıyı kısa sürede atlatan Sevda yarışa kaldığı yerden devam etti. Ancak dört modelin söz düellosu bitmek bilmedi.

Günün en keyifli bölümlerinden biri de Kuaförüm Sensin ekibinin şanslı izleyicisine yaptığı bir sürprizdi. Adnan Serter’e saçını boyatmak isteyen Kuaförüm Sensin izleyicisi Ayça’nın hayali gerçek oldu. Saçını Serter’in ellerine teslim eden Ayça’nın sevinci görülmeye değerdi. Sürprizleri, heyecanı ve adrenalini ile izleyiciyi ekrana kilitleyen bölümün finalinde ise “Kostüm Partisi” konseptinin birincisi Yasin, Yağmur ve Özge oldu.

“Kuaförüm Sensin” yeni bölümleriyle hafta içi her gün 12.30’da Show TV’de!