Gelinler ve dünürlerin kıyasıya mutfak rekabeti!

Güncelleme: 28 Ağustos 2020 Cuma, 10:46:14

Asuman Krause'nin sunumuyla adeta bir eğlence şölenine dönüşecek olan "Asuman'la Sevgili Dünürüm"de birbirinden lezzetli yemekleri hazırlayan gelinler, kıyasıya bir rekabete girerken dünürlerin görüşleriyle oldukça çekişmeli anlar yaşanacak. Asuman Krause, Habertürk'ten Mehmet Çalışkan'a verdiği röportajda "Asuman'la Sevgili Dünürüm" ile ilgili...

''Asuman'la Sevgili Dünürüm'' adlı program, gelinler ve dünürlerin kıyasıya mutfak rekabetini 17 Ağustos Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 16'da SHOW TV ekranlarında gözler önüne serecek. Lezzet ustası gelinler, dünürlerin hazırladığı menüyle mutfağa girerek hünerlerini sergileyecek.

Asuman Krause, 17 Ağustos Pazartesi saat 16'dan itibaren izleyicileri, SHOW TV'de hafta içi her gün ekran başına toplayacak.

"Asuman'la Sevgili Dünürüm"...

Ülkemizde yemek kültürü pek zengin olduğu için evlerin mutfağı kadınların mabedidir. Bu nedenle annelerin gelinlerinde aradığı kriterlerin başında mutfaktaki hünerleri gelir.

Çünkü kadınların mutfaktaki hünerleri, ailenin dirliğinde ve mutluluğunda önemli bir yer tutar.

Gelinler, annelerinden öğrendiklerini kayınvalidelerinden öğrenecekleriyle harmanlamak zorundadır. İşte tam bu noktada zaman zaman gelinlerle kayınvalideler ve dünürler arasında tatlı çekişmeler yaşanır.

"Asuman'la Sevgili Dünürüm", izleyicilere o tatlı çekişmeleri sunacak. Lezzet ustası gelinler, dünürlerin hazırladığı menüyle mutfağa girerek hünerlerini sergileyecek.

En yüksek puanı alan gelinle annesi ve kayınvalidesi, haftanın birincisi olarak 10 bin TL ödül kazanacak.

Sözün özü şu; "Asuman'la Sevgili Dünürüm", Asuman Krause'nin muhteşem sunumuyla adeta bir eğlence şölenine dönüşecek. Birbirinden lezzetli yemekleri hazırlayan gelinler, kıyasıya bir rekabete girerken dünürlerin görüşleriyle oldukça çekişmeli anlar yaşanacak.

Röportaj için;

"Asuman'la Sevgili Dünürüm"de eğlence sizleri bekliyor.