• Anasayfa /
  • Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu, lezzet rüzgarları estirdi

Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu, lezzet rüzgarları estirdi

Güncelleme: 08 Şubat 2019 Cuma, 16:39:57

Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu, lezzet rüzgarları estirdi

Yurdumuzun yüzlerce yıllık eşsiz tatlarını; il il, ilçe ilçe, köy köy gezip izleyicilerle buluşturan, Show TV’nin marka programı Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu bu Pazar final bölümüyle ekrana geliyor. Anadolu’da ayak basılmadık yer bırakmayan programın değerli sunucusu Turgay Başyayla, lezzet yolculuğunu Kahramanmaraş’ta sonlandırıyor.

Lezzet Yolculuğu’nda sanatçı kişiliğini türküleri eşliğinde izleyicileriyle buluşturan Turgay Başyayla tüm Türkiye’yi üç kez dolaştı ve yöresel lezzetleri izleyicilerine sundu. Anadolu’yu karış karış gezerek, görülmedik yer, tadılmadık lezzet bırakmayan Turgay Başyayla, Türkiye’yi dört kez turladıktan sonra izleyicilerine veda ediyor. Türkiye’nin her köşesine giden, birbirinden özel lezzetleri ekrana getiren, saklı kalmış yöresel yemekleri izleyicileriyle buluşturan, gelenek görenekleri tüm samimiyeti ve içtenliğiyle seyircileriyle paylaşan Başyayla, Türkiye’nin her köşesini dört kez gezmiş olmanın gururu ve mutluluğuyla ekran yolculuğunu sonlandırıyor.

Anadolu’nun saklı lezzetlerini bulmak için yola çıkan ve kültür mirası tarihi yerler, dünyada eşi benzeri olmayan doğal güzellikleri ekrana getiren Başyayla, lezzet rüzgarları estirdi. Herkesin severek takip ettiği, izleyicilerine adeta bir görsel şölen sunan Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu unutulmayacak programlar arasına adını yazdırdı.

“Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu”, 10 Şubat Pazar günü saat 13.00’te final bölümüyle Show TV’de!