• Anasayfa /
  • Dijital Dünyanın Enleri Show TV'den!

Dijital Dünyanın Enleri Show TV'den!

Güncelleme: 13 Mayıs 2017 Cumartesi, 15:54:51

Zahide Yetiş, “Yılın En İyi Kadın Program Sunucusu” seçilirken, Elif Özkul’un sunduğu Pazar Sürprizi ise “Yılın En İyi Magazin Programı” seçildi

Türkiye’nin ilk tescilli dijital dergisi Evos Angels ve Kırmızı Türk Spikerler Derneği tarafından bu yıl 5. kez düzenlenen birçok siyasetçi ve ünlü simanın konuk olduğu, “Türkiye’nin İlk ve Tek İnternet Ödülleri olan 5. Dijital Dünyanın Enleri” ödül töreni dün akşam gerçekleşti. Halka açık oylamalar sonucunda dijital dünyada en çok takip edilen kişilerin ödül aldığı tören bu sene 55 farklı kategoride ödül verdi.



Bu özel gecede Ciner Medya Grubu’na 4 ödül birden verildi. Habertürk TV’de ekrana gelen Güne Bakış programının başarılı sunucusu Buse Biçer, “Yılın En İyi Kadın Spikeri” seçilirken, Ömür Sabuncuoğlu Irina Shayk röportajıyla “Yılın En İyi Röportajı” ödülüne layık görüldü. Hayatı kolaylaştıran püf noktaları her sabah Show TV izleyicileri ile paylaşan Zahide Yetiş, “Yılın En İyi Kadın Program Sunucusu” seçildi. Elif Özkul’un sunumuyla Show TV’de ekrana gelen, ödüle doymayan magazin programı Pazar Sürprizi ise “Yılın En İyi Magazin Programı” seçildi.