• Anasayfa /
  • Okan'da Yılın EN'leri belli oldu!

Okan'da Yılın EN'leri belli oldu!

Güncelleme: 12 Mayıs 2017 Cuma, 21:43:58

Okan Üniversitesi’nin düzenlediği “Okan’da Yılın En’leri 2016 Ödülleri” sahiplerini buldu. Uğur Yücel, Show TV’nin büyük beğeni toplayan dizisi “İçerde”de canla

Okan Üniversitesi’nin düzenlediği “Okan’da Yılın En’leri 2016 Ödülleri” sahiplerini buldu. Okan Üniversitesi’nin 25 bin öğrencisinin oylarıyla belirlenen, 20 kategori ve 8 özel ödülün sahiplerini bulduğu organizasyonda sinema, dizi, tiyatro, moda dünyasının yıldız isimleri ödül aldı. Show TV Ana Haber’in deneyimli sunucusu Jülide Ateş, “Yılın En İyi Haber Spikeri” seçildi. Ödülünü alan Ateş öğrencilere teşekkürlerini sundu.

 

İÇERDE ÖDÜLE DOYMUYOR!

Törende Onur Ödülü kategorisinde öne çıkan isim ise Uğur Yücel oldu. Yücel, Show TV’nin büyük beğeni toplayan dizisi “İçerde”de canlandırdığı Kudret karakteriyle “Yılın Fenomen Dizi Karakteri” seçilerek Onur Ödülü’ne layık görüldü. “Evdeki tüm ödülleri arkadaşlarıma dağıtıyorum” diyen Uğur Yücel “Ama bu ödülü saklayacağım. Sizin gibi pırıltılı insanlar tarafından bu ödülün verilmesi benim için anlamlı. Hepinize güleryüzlü, özgür ve pırıltılı bir dünya diliyorum” sözleriyle konuşmasını tamamladı.

 

“Yılın En İyi Erkek Dizi Oyuncusu Ödülü” ise İçerde dizisindeki  üstün performansıyla Aras Bulut İynemli’nin oldu. İynemli, “Setlerde çok uzun saatler çalışıyoruz ama bizi böyle ödüller ve sizin güzel enerjiniz teşvik ediyor. Gençler hayallerinizden vazgeçmeyin” dedi. Rating rekortmeni dizi İçerde’nin yönetmeni Uluç Bayraktar ise “Türk Dizi Tarihinin En İyi Yönetmeni” ödülüne layık görüldü.