• Anasayfa /
  • Show TV'ye ödül yağmuru!

Show TV'ye ödül yağmuru!

Güncelleme: 08 Mart 2017 Çarşamba, 15:19:30

Moon Life Dergisi Ödül Töreni'nde Habertürk TV ve Show TV’ye ödül yağdı.

Her yıl geleneksel olarak gerçekleşen, iş, sanat ve cemiyet dünyasını bir araya getiren Moon Life Dergisi Ödül Töreni dün akşam gerçekleşti. Ortaköy'deki Princess Otel'de gerçekleşen, magazin dünyasını buluşturan törende Habertürk TV ve Show TV’ye ödül yağdı.

 

Bu önemli gecede Show TV'nin birbirinden renkli ve eğlenceli skeçleri ile herkesi kahkahaya boğan programı Güldür Güldür Show "En İyi Komedi Programı", sempatiklikleri ve yetenekleriyle kısa zamanda herkesin gönlünde taht kuran Güldüy Güldüy Show Çocuk, "En İyi Çocuk Komedi Programı",sunuculuğunu Evrim Akın'ın üstlendiği Çocuktan Al Haberi "En İyi Yarışma Programı", ekranların sevilen magazin programı Pazar Sürprizi "En İyi Magazin Programı" ve Show Ana Haber'in başarılı sunucusu Jülide Ateş ise "En İyi Kadın Spikeri" ödülünü almaya layık görüldü.

 

Habertürk TV’de deneyimli sunucuları ve birbirinden özel programlarıyla ödül alanlar arasındaydı. Habertürk TV Genel Müdürü Veyis Ateş “Yılın En İyi Televizyon Yöneticisi”ödülüne layık görülürken, Habertürk TV’de ekrana gelen, siyasi gündemdeki gelişmelerin özel konuklarla masaya yatırıldığı “Türkiye’nin Nabzı” ve “Ajans 17” programlarının başarılı sunucusu Didem Arslan Yılmaz, “En İyi Tartışma Programı Kadın Moderatör” kategorisinde ödül aldı. Habertürk TV’nin deneyimli ekran yüzlerinden Buse Biçer’e ise “En İyi Haftasonu Ana Haber Sunucusu” ödülü verildi. Elif Özkul’un sunumuyla ekrana gelen ilk ve tek cemiyet haber programı HT Kulüp, “En İyi Cemiyet Programı” dalında ödüle layık görülürken, Oylum Talu Habertürk TV’nin haftasonlarına renk katan programı Burası Haftasonu ile “En İyi Sohbet Programı” ödülünü aldı. Cemiyet ve magazin dünyasının yakından takip ettiği tören, renkli görüntülerle sona erdi.