Kahkaha tufanı devam ediyor!

Güncelleme: 27 Ekim 2016 Perşembe, 12:36:59

Güldür Güldür Show yeni sezona Harbiye Açık Hava’da çekilen bölümüyle merhaba diyor!

 Ekranların fenomen eğlence programı Güldür Güldür Show yeni sezona Harbiye Açık Hava’da çekilen bölümüyle merhaba diyor! Açıkhava’daki kahkaha şölenine ‘Güldüy Güldüy’ çocukları da dahil olacak. Büyüklerin oynadığı oynadığı skeci yeniden canlandıran çocuklar herkesi kahkahaya boğacak. Güldür Güldür’ün bir diğer konuğu ise Ayla Çelik. Ayla Çelik dillerden düşmeyen parçası Bağdat ile herkesi coşturacak.

 

Eşofmanlı Şevket Hoca, stüdyodaki konuklarına ve bizlere yemek yapımı ile ilgili hangi çok önemli dersleri verecek? Stüdyo konukları Fikri, Mehtap, İbrahim ve Mustafa hangi önemli sorulara eşofmanlı Şevket Hoca'nın bilgi deryasında cevap arıyor olacak?

 

Kızının erkek arkadaşı Samet’i tanışmak için eve davet eden Sinem’in başına neler gelecek? Aşırı sinirli baba İbrahim’in beklenmedik dönüşü ile evde neler yaşanacak? Samet'in televizyon tamircisi olduğunu söyleyen Sinem eşini ve oğlunu bu yalana inandırabilecek mi?

 

Uzun süredir beste yapamayan İsmail, ayrıldığı sevgilisi Mehtap'ı unutabilecek mi? Gazinocular kralı Fikri'nin borçlarına karşı hemen beste yapmak zorunda olan İsmail, nasıl motive olacak? Aynı skeci Güldüy Güldüy Show'un çocukları oynamaya kalkarsa neler yaşanır?

 

Kızının erkek arkadaşlarına kabus dolu anlar yaşatan Bilal, kayınpederlik kursuna giderse neler olur? Aşırı sert baba Hamza ile kayınpeder olmaya dünden hevesli İsmail, kurs hocası Yeter'den neler öğrenecek? Ayla Çelik'in tüm bu olanlarla ne alakası olabilir?


Hepsi ve Bol Kahkaha bu hafta Güldür Güldür Show'da..