Güldür Güldür Show 101. Bölüm Fragmanı

Güncelleme: 08 Nisan 2016 Cuma, 17:06:20

Güldür Güldür Show 101. Bölüm Fragmanı izle

Yaş yüzünden zorla emekli edilen Şevket emekliliğin ilk gününde ev hayatına alışabilecek mi? Şevket'in eşi Sinem, çocukları İbrahim ve Dilek, evi temizleyen Nezaket; Şevket'in emeklilik sendromundan nasıl etkilecek?

 

 

 

Elindeki son para ile klip çekmeye karar veren arabeskçi İsmail ve yönetmen Mesut, klibi başarı ile tamamlayabilecek mi? Klibe dansçı olarak gelen çekirdek yiyen teyzeler Nezaket, Mehtap ve Burcu; İsmail ile manken Sinem'in arasını neden bozmak istiyor olabilir?

 

İsmail, “Yeter Yakalayan İle Tatlı Ekşi” programında kayıp ortağı Hüseyin’i bulabilecek mi? Çarşamba günü ortadan kaybolan ve cuma günü Bodrum'dan paylaştığı facebook fotoğrafında öldürüldüğünü iddia eden Hüseyin'i kim öldürmüş olabilir? Bütün şüpheler İsmail'i gösterirken, İsmail'in annesi Aysel ona katil olmadığını anlatabilecek mi?

 

Ekranların fenomen spor programı “Zemin Kötü”de Çırçır idman yurdu başkanı Hüseyin takımı ile ilgili hangi yorumlarda bulunacak? Yorumcu Bilal ve sunucu Fikri, Hüseyin'e hangi çok önemli soruları soracak? Maç devam ederken, henüz 3. dakikada kovulan Teknik Direktör İsmail hakkında neler anlatılacak?

 

Hepsi ve bol bol kahkaha yeni bölümü ile “Güldür Güldür Show”da…

 

“Güldür Güldür Show”, yeni bölümü ile yarın akşam saat 20.00’de Show TV’de!