7 Kadın 7 Erkek aynı eve girecek!

Güncelleme: 05 Şubat 2016 Cuma, 10:30:35

Yeni Bir Hayat, Pazartesi günü Show TV'de başlıyor!

Sunuculuğunu Şebnem Kısaparmak’ın üstlendiği, jüri kadrosunda Cengiz Abazoğlu, Ebru Şallı ve Tan Sağtürk’ün yer aldığı ‘Yeni Bir Hayat’, birbirinden özel yarışmacılarıyla Show TV’de!

 

 

 

7’si erkek 7’si kadın 14 yarışmacı. 14 farklı hayat, 14 farklı hikâye.. Hepsinin ortak noktası ise yeni bir hayat istiyor olmaları... yenilenecekler Kendilerini hayata yeniden hazırlamak isteyen yarışmacılar aynı evde ortak bir amaçla buluşuyorlar. Hırsları ve mücadeleleriyle ‘Yeni Bir Hayat’a yelken açan yarışmacılar özellikleriyle de merak oluşturuyor. Yarışmacılar spor, dans, moda ve daha pek çok konuda kendilerine yardımcı olacak eğitmenler eşliğinde yepyeni bir hayata sahip olacaklar. Eğitmenlerinin yanı sıra Tan Sağtürk, Cengiz Abazoğlu ve Ebru Şallı gibi profesyonel jüri üyelerinin yönlendirmeleriyle haftanın finaline hazırlanacaklar. MUHteşeM eğitiM Cengiz Abazoğlu her hafta yeni bir konsept belirleyip yarışmacıların moda konusundaki gelişimlerini takip edecek. Tan Sağtürk yarışmacılara uygun dans türlerini belirleyip eğitmenlerle birlikte onları dans performanslarına hazırlayacak. Ebru Şallı ise yarışmacıları beslenme ve spor konusunda yönlendirip onlara eğitimler vererek gelişimlerini destekleyecek.

Her Hafta 2 kişi yarışmaya veda edecek. Her haftanın finalinde 1 kadın ve 1 erkek yarışmacı eve veda edecek. Her pazartesi yeni gelen 2 yarışmacı eşliğinde bu değişim serüveni Şebnem Kısaparmak’ın eşsiz sunumuyla hız kesmeden devam edecek.

 

İşte ‘Yeni Bir Hayat’ın 14 yarışmacısı:

 

 

ECE GÜR: 'Yeni bir iş, yeni bir aşk..."

 

- 32 yaşındayım. Tekirdağ’dan geldim. Halkla ilişkiler sorumlusuyum. Çok iddialı ve güçlüyüm. 1 çocuğum var. Kocamla kaçarak evlendim. Eşimden şiddet gördüm. Boşandım ve yeni bir hayata ihtiyacım var. Yeni bir iş, yeni bir aşk... 

 

ELA YAZICI: 'Kendim için bir şey yapacağım..."

 

- 28 yaşındayım. Yarışmaya İzmir’den katılıyorum. Ev hanımıyım. Annem babam ayrı. Aile özlemiyle erken evlilik yaptım. 3 çocuğum var. Önceliğim çocuklarım olduğu için hayatımı yaşayamadım. Makyaj malzemesi alacak bile param olmadığı için kendim için bir şeyler yapmak istiyorum. 

 

DİLARA CANSU ÖZ: 'Bazı huylarım törpülenecek'

 

- 18 yaşındayım. Öğrenciyim. Futbol ve bilardo oynamayı çok seviyorum. Erkek gibi yetiştim. Aşırı hırslıyım. Annem babam ben küçükken ayrıldı. Babamla aram iyi değil. Annem 4 kez kanseri yendi. Anneme düşkünüm. Bu yarışma bazı huylarımı törpüleyecek.

 

YASEMİN EROL: 'Nefes almak için katıldım'

 

- 20 yaşındayım. Yarışmaya Tekirdağ’dan katılıyorum. Muhasebeciyim. Babasız büyüdüm. Küçük yaştan beri büyük sorumluluklar üstlendim. 13 yaşımdan beri çalışıyorum. Hayatımdaki en büyük üzüntüm kendi seçimlerimi yapamamış olmak. Açıkçası nefes almak için yarışmaya katıldım.

 

HAVVA CİNGÖZ: 'Hayalim prensese dönüşmek'

 

- 23 yaşındayım. Mersinliyim. Fotomodellik ve oyunculuk yapıyorum. Köyde büyüdüm ama hayallerim çok daha fazlası. Aileme karşı gelip İstanbul’a yerleştim. Büyük şehre adapte olabilmek için çeşitli eğitimler aldım. Bu yarışma sayesinde köylü kızından prensese dönüşmek istiyorum.

 

CANAN BARUTÇU: 'Taklit yapmayı çok severim'

 

- 29 yaşındayım, yarışmaya Rize’den katılıyorum. Kına gecesi ve organizasyonlarda misafir karşılayarak dans ediyorum. Hemen hemen tüm yörelerin oyunlarını bilirim. Sevgilimden ayrıldım ve hâlâ acı çekiyorum. Taklit yapmayı çok severim.

 

YELİZ FİL: 'Türkan Şoray'a benzetiliyorum'

 

- 26 yaşındayım ve İzmit’ten geldim. Radyo-Televizyon mezunuyum. Herkes beni Türkan Şoray’a benzetir. 9 yaşımdayken tüm ailemi depremde kaybettim. Dayım ve yengem tarafından büyütüldüm. Hiç kimsenin bana acımasını istemiyorum. Hırslı birisiyim.

 

BURAK YAZICI: 'Annem için buradayım'

 

- 25 yaşındayım. Yarışmaya Trabzon’dan katılıyorum. Boksörüm. Yakında evleneceğim. Yarışmaya annem için katıldım. Annem biraz daha kibar olmamı istiyor. Rakibim yok. Ben kimseyi sevmem.

 

İZZET KAĞIT: 'Çocuğum tedavi olacak!"

 

- 32 yaşındayım. Yarışmaya Ankara’dan katılıyorum. Organizasyonlarda türkücülük yapıyorum. Bir çocuğum hasta ve çok büyük oranda özürlü. Kendimi geliştirip çocuğumun tedavisini yaptırmak için para kazanmaya geldim.

 

OKTAY SALDIRAY: 'Hep başkaları için yaşadım'

 

- 24 yaşındayım ve yarışmaya Edirne’den katılıyorum. Dublörlük yapıyorum. Annem Selanik, babam Arap kökenli. Mesleğim dolayısıyla hep başkaları için yaşadım. Artık kendim için bir şeyler yapmanın zamanının geldiğini düşünüyorum. 

 

KEMAL EREK: 'Eksiklerimi gidereceğim'

 

- 28 yaşındayım ve İstanbul’da yaşıyorum. Oyunculuk yapıyorum. Bu yarışma sayesinde dansla ilgili eksikliklerimi gidereceğim. Annem babam ben küçükken ayrıldı. Ayrıldıklarında köpek almıştım. O da geçen sene öldü. Benim en büyük zaafım ölen köpeğim. Yalnızlığımı onunla gidermiştim.

 

FEVKİ KILIÇ: 'Kendimi ispat edeceğim'

 

- 29 yaşındayım. Samsun’dan geldim. Bayan kuaförüyüm. Mesleğimi hiç sevmiyorum. Bu mesleği yapmamı babam istedi. Babam 11 kez evlendi. 19 yaşıma kadar onunla yaşadım. Yarışmayla kendimi herkese ispat edeceğim. 

 

MUSA KAYA: 'Değişmek istiyorum'

 

- 23 yaşındayım. Yarışmaya Adana’dan katılıyorum. Bilgisayar teknisyenliği yapıyorum. Fransa vatandaşı bir Türk kızıyla evlendim. Babasından intikam almak için benle evlendiğini söyledi. Değişmek istiyorum.

 

SERDAR BURAK: 'Yeni bir hayata ihtiyacım var'

 

- 21 yaşındayım. Balıkesir’den geldim. Çok zor bir çocukluk geçirdim. Günlerce inşaatlarda yattım. Ölümle yaşam arasında kaldım. Yeni bir hayata ihtiyacım var. Kendi imkânlarımla alamayacağım eğitimleri burada almak istiyorum.