Güldürmeye geliyoruz!

Güncelleme: 17 Ocak 2016 Pazar, 16:10:59

Milyonları güldürmeye hazırlanan ‘3G Show-Geldim Gördüm Güldüm Show’un yıldızları, yarın akşam SHOW TV’de izleyiciyle buluşacak olan programları öncesi HT MAGAZİN için bir araya geldi Ekranlara yeni bir soluk ve heyecan getireceklerini, programın fenomen

‘3G Show’, yani ‘Geldim Gördüm Güldüm Show’; komik, eğlenceli, tempolu skeçlerinin yanı sıra deneyimli oyuncu kadrosuyla yarın SHOW TV’de ekran yolculuğuna başlıyor. Küçük sürprizleriyle izleyenlere tadı damaklarında kalacak bir gece yaşatmayı hedefleyen şovun oyuncu kadrosunda Cengiz Bozkurt, Ersin Korkut, Şahin Irmak, Çetin Altay, Okan Çabalar, Bihter Dinçel, Enis Arıkan, Ünal Yeter, Burcu Gönder Parlak, Burcu Altın Akdoğan, Gülhan Tekin Elmas, Seda Türkmen ve Tuğçe Karabayır yer alıyor. Senaryosunu Ömer Pınar, Resul Ertaş ve Caner Güler’in birlikte kaleme aldığı, Hakan Algül’ün yönettiği BKM imzalı programın müziklerini Deniz Erdoğan hazırlıyor. Beşiktaş Kültür Merkezi’nde bir araya geldiğimiz oyuncularla merakla beklenen programın detaylarını konuştuk…

 

ENİS ARIKAN; ‘YÜZLERDE TEBESSÜM OLUŞTURACAĞIZ’

 

İçerisinde dram olan boğucu senaryolar bizi bir yere götürmüyor. Mutluluğa ihtiyacımız var. İnsanlar televizyonlarını açtıklarında yüzlerinde tebessüm oluşmalarını istiyorlarsa bizi tercih etmeliler. Tatlı bir ekip olduk.. 

 

ÇETİN ALTAY; ‘EĞLENMEYE HAZIR OLUN’

 

Şakalar ve komiklikler eşliğinde eğlenmeye hazır olun! Biz çekerken çok eğleniyoruz. Dertleri, kederleri unutturmak çıkış mottomuz. 2 saat boyunca insanların kafalarını deşarj etmelerini sağlayacağız.

 

OKAN ÇABALAR; ‘YENİ BİR SOLUK GETİRECEĞİZ’

 

Diğer sahne işi programlardan farkı olarak skeç aralarında VTR’lerimiz var. Tiyatronun beyazperdeye üzerinde titizlikle durularak aktarılmış hali diyebilirim. Programda fenomen olma potansiyeli görüyorum. 

 

CENGiZ BOZKURT; ‘3G SHOW BENİM İÇİN MEYDAN OKUMA’

 

- ‘3G Show’un kadrosunda sizin gibi bir isim olunca beklentiler de yüksek oluyor. Nasıl bir program olacak?

 

Bir kumpanya var, bunun sahibi de bendeniz Cengiz Canbazoğlu. Programda VTR’lerimiz var. Bu VTR’lerde kumpanyanın patronu olarak ekibi bir araya getirdim. Sahne arkasını eğlenceli bir şekilde programa dahil etmeye çalıştık. Canlı şov sırasında perde indirip bu VTR’leri ekrana getireceğiz. Oyuncuların hepsi VTR sırasında kendi isimlerini kullandılar. Cengiz Canbazoğlu ise bugüne kadar eğlence dünyasında dikiş tutturamamış ama böyle bir ekibi bir araya getirerek turnayı gözünden vuruyor. Yaptığımız işten çok memnunuz. Programımız ‘Güldür Güldür Show’a benzer bir formatta ve onlara kardeş getiriyoruz.

 

- Her yıl bir veya birden fazla projeyle izleyicinin karşısına çıktığınızı görüyoruz…

 

Çalışmayınca kendimi kötü hissediyorum. Çalışarak mutlu ve zinde olanlardanım.

 

- Ekiple uyum süreci yaşadınız mı?

 

Komedi alanında kendilerini ispatlamış insanlar olduğu için kimyamız çabuk tuttu. Maça 3-0 önde başlayacağız gibi duruyor.

 

- Ekranda sahne işi yapmak sizin için bir ilk olacak. Ne hissediyorsunuz?

 

Evet, pek alışık olmadığım, kendimi çok güvenli hissetmediğim bir alan ama ekipçe üstesinden geleceğimizi düşünüyorum. Bu programda yer almak benim için bir meydan okuma. Yeni sularda gemimizle yelken açtık. Seyirci bize “Eğlendiriyorsunuz” dediği sürece bu iş gidecektir. 

 

 

ERSİN KORKUT; ‘GÜLMEK EN BÜYÜK İHTİYAÇ’

 

- Programa nasıl dahil oldunuz?

 

BKM’ye bağlı olduğum için beni çağırdılar, ben de hiç düşünmeden geldim. Oyuncu kadromuzun ağırlıklı olarak ‘Çok Güzel Hareketler Bunlar’dan gelmesi avantaj. İnandığımız için bu yola baş koyduk. Gülmenin en büyük ihtiyaç olduğunu düşünürsek biz de güldürmeye geliyoruz.

 

- Yine bir komedi yapımıyla karşımızda olacaksınız…

 

Sokaktaki insanlar da çalıştığım yönetmenler de beni hep komedi unsuru olarak görüyorlar. Ben de zaman zaman kendime “Dram oynamalı mıyım?” diye soruyorum ama teklif gelmiyor. “Adı çıkmış 9’a inmez 8’e” derler ya benim de o misal. (Gülüyor) Ama ileride bir dram işinde oynamak isterim.

 

İnsanlar sizi neden bu kadar çok seviyor?

 

Gençliğimde Hakkâri’de yaşadığım için halk ağzına hâkimim. Yöremin insanı benim motive kaynağım. Otobüse, metroya binen insanlarla muhabbet ederim. Halkın içinden biriyim. İnsanlar beni aileden biri gibi görüyor.

 

ŞAHİN IRMAK; ‘Amacımız SADECE güldürmek’

 

- Çalışmalar nasıl gidiyor?

 

İzleyiciler eğlenceli dakikalar geçirsin diye dizi temposunda çalışıyoruz. Bu tür işlere “Tiyatroda iki gün prova yapıp çıkıp oynuyorsunuz” diye yaklaşılıyor ama öyle değil. Bu işin ciddi ritmi ve temposu var. Haftanın 6 gününü veriyoruz. Güldürmek gibi bir iddian olunca kolaya kaçma şansın olmuyor.

 

- Proje nasıl doğdu?

 

BKM ile uzun zamandır üzerinde durduğumuz bir konuydu. Yaklaşık üç aydır çalışıyoruz. ‘Güldür Güldür Show’ ile bir kıyas yapılacaktır ama bizim amacımız güldürmek ve eğlendirmek.

 

- Tiyatronun ekrana yansımasını nasıl değerlendiriyorsunuz?

 

Bizim yaptığımız işi tam da tiyatro kategorisinde değerlendirmemek lazım. Bu bir şov programı. “Burada tiyatronun kralını yapıyoruz” deyip diğer tiyatro yapan arkadaşlara haksızlık edemem. 

 

BİHTER DİNÇEL; ‘KEYİFLİ, EĞLENCELİ VE ENTERESAN BİR İŞ’

Keyifli, eğlenceli ve enteresan tarafları olan bir program. Samimiyetimizi aktarabilirsek ortaya tatlı bir şey çıkar. Uzun soluklu olması tek temennimiz. Diziler bizi insanlarla koparıyor ancak tiyatro birleştiriyor. 

 

ÜNAL YETER; ‘TEK DERDİMİZ HOŞÇA VAKİT GEÇİRTMEK’

 

Eğlenceli, dolu dolu ve komik bir program izleyicileri bekliyor. Seyirciyle etkileşim içerisinde olacağız. Skeçlerimiz seyircilerin tepkilerine göre şekillenecek. İnsanlara hoşça vakit geçirtebilmek tek derdimiz. 

 

BURCU GÖNDER PARLAK: ‘EĞLENEREK MOTİVE OLUYORUZ’ 

 

Cengiz Canbazoğlu Kumpanyası’nın hikâyesini izleyeceğiz. Bu kumpanya Cengiz Bozkurt’a ait. Aynı zamanda o kumpanyanın skeçlerini izleyeceğiz. Ortaya kaliteli bir iş çıkacağını umuyoruz. Ekip olarak eğlenerek motive oluyoruz. 

 

BURCU ALTIN AKDOĞAN; ‘RENKLİ BİR PROGRAM OLACAK’

 

İzleyiciler oyuncuların hiç görmedikleri hallerini görecek. Skeçlerin dışında VTR’lerimizin yer aldığı renkli bir program olacak. Adından anlaşılacağı üzere insanlar gelip görüp gülecek ve mutlu bir şekilde ayrılacaklar. 

 

SEDA TÜRKMEN; ‘HAYATIN NEŞELİ TARAFINI GÖSTERECEĞİZ’

 

Komediye fazlasıyla ihtiyacımız var. Hepimiz komik insanlarız. Ülkede komedi anlamında malzeme kesinlikle bol. Skeçlerimizi izleyenlerin hem zihni açılacak hem de seviyeli bir şekilde nasıl ironik eleştiriler yapılır görecekler. 

 

TUĞÇE KARABAYIR; ‘SKEÇLERİMİZ ÇOK KOMİK’

 

Taze bir oyuncu olarak dört ayak üstüne düştüm. Hayalini kurduğum isimlerle bir aradayım. Tombik bir kız olduğum için komediye de yatkın olduğumu düşünüyorum. İzleyiciler gülmeye hazır olsun. Skeçlerimiz çok komik..