Ela'nın hayatı Mert'in elleri arasında!

Güncelleme: 08 Kasım 2015 Pazar, 23:31:25

Gamsız hayat yeni bölümüyle bu akşam 20.00'de Show TV'de!

Yapımcılığını, ekranlarda rating rekorları kıran birçok diziye imza atan Koliba Film’in üstlendiği dizinin yönetmenliğini ise Hakan Gürtop üstleniyor. 

 

 

Show TV’nin ilgiyle izlenen dizisi Gamsız Hayat, soluk soluğa izlenecek bomba gibi bir bölümle ekranlara gelecek. bu akşam 20:00’de yayınlanacak 3. Bölümde büyük sırlar açığa çıkacak, yıllar sonra ortaya çıkan bu gerçekler büyük bir hesaplaşmayı da beraberinde getirecek.

Yapımcılığını Koliba Film, yönetmenliğini Hakan Gürtop’un üstlendiği, Ceyda Ateş, Ali Aksöz ve Ahmet Rıfat Şungar’ın başrolleri paylaştığı Gamsız Hayat’ın bu bölümünde, Levent’in yıllar önce Mert’in annesi Asiye’yi hamile haliyle terkettiği ortaya çıkacak.

Henüz ikisinden başka kimsenin bilmediği bu sır, yıllar sonra büyük bir hesaplaşmaya yolaçar. Mert ise kardeşi olduğunu bilmediği Kaan’la büyük bir çekişme içindedir. Bu arada Ela’nın kendisine olan ilgisini fark eden Mert, bir aşk oyunuyla onu kendine bağlamaya karar verir. Amacı Tayfun Hoca’nın intikamını almak, onun ölümünün arkasındaki giz perdesini aralamaktır. Kaan’ın Mert’e kurduğu tehlikeli tuzak ise onu Ela’ya daha da yakınlaştırır.

 

 

Gamsız Hayat’ın, başrollerini Ceyda Ateş (Ela), Ali Aksöz(Mert) ve  Ahmet Rıfat Şungar(Kaan) paylaşıyor. Show TV’nin merakla beklenen dizisinin zengin kadrosunda ise Itır Esen(Nazan), Dilara Öztunç(Nurcan), Güzide Arslan(Seda)Hakan Ummak(Neco), Alara Bozbey(Aslı) ve Kenan Acar(Arda) rol alıyor...

 

Gamsız hayat yeni bölümüyle bu akşam 20.00'de Show TV'de!