İrem Özcan Bu Tarz Benim'e veda etti!

Güncelleme: 02 Şubat 2015 Pazartesi, 12:19:53

Bu Tarz Benim Eleme Gecesi'nde bu hafta elenen yarışmacı İrem Özcan oldu.

Yayınlandığı ilk günden itibaren büyük bir ses getiren Bu Tarz Benim’in, yeni sezondaki sürprizlerle dolu Eleme Gecesi herkesi ekran başına kilitledi. Muhteşem Eleme Gecelerinde, Sanat Müziğinin Divası Bülent Ersoy da  jüri koltuğunda oturuyor.

 

Sunuculuğunu Ebru Akel'in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Moda Tasarımcısı Cemil İpekçi, Moda Yazarı Sibel Arna, Stil Danışmanı Umut Eker ve Manken Chloe Loughnan Ortaç yer alıyor. Bu Tarz Benim Eleme Gecesi’nde bu hafta, muhteşem sesi ileKibariye konuk jüri olarak izleyicilerin karşısına geçti. Jüriden geçer not almaya çalışan yarışmacılar, jüriye tarzlarını beğendirmek için büyük çaba sarf ettiler. Ayrıca sahne performansıyla izleyicileri büyüleyen Kibariye, şarkılarıyla Eleme Gecesi’ne damgasını vurdu.

 

 

 

YILDIZLARI CANLANDIRDILAR !

 

Yarışmacılar bu hafta, “Yıldızlar Konsepti” konsepti ile izleyicilerin karşısına çıktılar. Birbirinden güzel ve şık kıyafetler giyen yarışmacılar adeta büyüledi. Yerli ve yabancı yıldızları birebir yansıtmak için büyük çaba sarf eden yarışmacılar, giyindikleri kostümler ile oldukça dikkat çekti.

 

ELENEN İSİM; “İREM ÖZCAN (SONJA)”

 

Bu Tarz Benim Eleme Gecesi'nde, Aygün ve İrem Özcan (Sonja) en düşük puanı alarak jürinin karşısına geçti. Jürinin kararı sonucu  ‘Bu Tarz Benim’’den elenen isim; Esmeray’ı canlandıran İrem Özcan (Sonja) oldu. İrem Özcan (Sonja); “Asla yanlış anlamayın. Ben normalde sinirli bir insanım. Demek ki hayatta gerçekten insanlara kötü davranacakmışsın ki gerçekten burada olasın.” sözleri ile elenmesine tepkisini ifade etti. Daha sonra arkadaşlarıyla sarılarak vedalaşan İrem Özcan (Sonja), yarışmaya ve hayallerine veda eden isim oldu.

 

 

 

video