Show'da kalın, yaz coşkusunu doyasıya yaşayın!

Yaz eğlencesi tüm hızıyla, tüm enerjisiyle SHOW TV’de! Türkiye'nin en renkli, en dinamik ve en neşeli televizyon kanalı SHOW TV, birbirinden iddialı yapımları, çok sevilen yerli ve yabancı filmleri izleyiciyle buluşturarak yaz eğlencesini evlerinize getiriyor. 
Yaz sezonu boyunca eğlenceyi, tüm enerjisiyle izleyiciye sunmaya hazırlanan SHOW TV birbirinden renkli, neşeli ve farklı yapımlar ile sizlerle… 
Hayata bir sıfır geride başlamış bir grup gencin, Sadi Payaslı ile tanıştıktan sonra yaşadıklarını konu alan ve “Herkes ikinci bir şansı hak eder” demeye hazırlanan ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ dizisi güçlü hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla yaz sezonuna damgasını vurmaya hazırlanıyor. 
Usta oyuncu Demet Akbağ’ın birbirinden ünlü yarışmacılar ile birlikte ekran başındaki izleyicileri gülmekten kırıp geçireceği program Güldürme Beni bu yaz SHOW TV’de.  
Yaz sezonu boyunca doyasıya gülmeye hazır olun. Kahkahanın değişmez adresi Güldür Güldür Show da sizlerle buluşacak. 
Sinemaseverler ekran başına! Beyazperdede fırtınalar estiren Türk filmleri, dünya sinemasına damga vurmuş aksiyon dolu yapımlar… Birçok yerli ve yabancı film de yaz boyunca SHOW TV'de olacak. 
SHOW’da kalın, yaz coşkusunu doyasıya yaşayın!