• Anasayfa /
  • Galatasaray zafer peşinde!

Galatasaray zafer peşinde!

Güncelleme: 18 Mart 2014 Salı, 12:20:09

Galatasaray zafer peşinde!

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, 1-1 berabere biten 16 takımlı eleme turu rövanş maçında bugün İngiltere'nin Chelsea takımı ile karşılaşacak. 


İngiltere'nin Londra kentindeki Stamford Bridge Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Felix Brych yönetecek. Maçta Brych'in yardımcılığını Mark Borsch ve Stefan Lupp yaparken, müsabakanın dördüncü hakemi Christoph Bornhorst olacak. Maçın ilave yardımcı hakemi olarak ise Tobias Welz ile Bastian Dankert görev yapacak.


Galatasaray kupada geçen sezon yakaladığı başarıyı bu sezon da yineleme hedefinde. Sarı-kırmızılılar, İstanbul'da 1-1 berabere kaldığı Chelsea ile bu akşam Stamford Bridge'de karşı karşıya gelecek. 


MUHTEMEL 11'LER


Chelsea ile Galatasaray arasında oynanacak ve Almanya Futbol Federasyonu'ndan Felix Brych yöneteceği zorlu mücadelede takımların muhtemel 11'leri ise şöyle: Chelsea: Cech, Ivanovic, Terry, Cahill, Azpilicueta, Ramires, Lampard, Willian, Schurrle, Hazard, Eto'oGalatasaray: Muslera, Eboue, Semih, Chedjou, Telles, Yekta, Melo, Selçuk, Sneıjder, Burak, Drogba


Galatasaray, ilk maçta İstanbul'da 1-1 berabere kaldığı rakibi karşısında turu getirecek skoru yakalamaya çalışacak. Tur atlaması için mutlak gol atması gereken sarı-kırmızılılar, golsüz beraberlik veya yenilgi halinde kupanın dışında kalacak. 1-1'lik eşitlikte maç uzarken, bu skorun üstündeki her türlü beraberlikler ve galibiyetinde ise Galatasaray çeyrek finale çıkaracak.


MUSLERA VE MELO CEZA SINIRINDA


Bu arada Galatasaray'da, Chelsea maçı öncesi kaleci Fernando Muslera ile ortasahanın önemli ismi Felipe Melo, sarı kart cezası sınırında bulunuyor.
İki futbolcu, bu akşamki maçta sarı kart görmeleri ve takımlarının çeyrek finale yükselmesi halinde cezaları nedeniyle ilk karşılaşmada forma giyemeyecek.


Chelsea'de ise Ramires ile John Obi Mikel, sarı kart cezası sınırında yer alıyor.