Fatih Harbiye / 48. Bölüm 2. Kısım

Yapımcılığını, kaliteli ve ses getiren projelere imza atan Koliba Film’in üstlendiği “Fatih Harbiye” dizisinin yeni sezonda oyuncu kadrosuna Murat GöksuSerkan Şenalp veBarış Hacıhan dahil olurken; başrolleri Kadir DoğuluNeslihan AtagülYunus Emre Yıldırımer, Dilara Öztunç, Itır Esen, Seda Türkmen, Fırat Topkorur, Pınar Dikici veUğur Demirpehlivan paylaşıyor.

 

Sadullah Celen’in yönettiği dizinin  senaryosunu ise; Bekir Baran Sıtkı, Rana Mamatlıoğlu ve Murat Emir Eren kaleme alıyor.

 

Fatih Harbiye’nin 48. Bölümünde;  Macit, Faiz Beyi nikah dairesine getirmeyi başarmıştır. Nadir, Kerim ve İnci’yle yıllar sonra yüz yüzedir. Kerim’in duyacaklarından sonra nasıl bir tepki vereceği merak konusuyken Macit, en mutlu anında gelen haber ile sarsılır. Neriman ise Macit’e tüm gerçeği anlatmaya karar vermişken işler yeniden karışmıştır. Bora, Nadir’in Macit’e ve ailesine olan bu saplantısının nedenini merak eder ve sonunda Nadir’le yüzleşir. İnci ve Neriman, Macit’e engel olmaya çalışsalar da Macit, ortada dönen yalanların farkındadır ve gerçekleri ortaya çıkarmaya karar vermiştir.

 Peyami Safa’nın, hayatı ve aşkı tüm çelişkileri ve çatışmalarıyla sergilediği ünlü romanından uyarlanan “Fatih Harbiye”, yeni bölümüyle Pazar akşamına damgasını