Aile 26. Bölüm

Aile'nin 26. Bölümünde; Aile tatilinde ortaya çıkan gerçekler ve son gece yaşananlar herkesi derinden sarsar. Soykanlanetinden kurtulmak isteyen Aslan, Yusuf Soykan’ın adını her yerden silmek için harekete geçerken; geçmişte yaşananları itiraf etmesi için Hülya’ya süre verir. Acaba Hülya, Soykansoyadını gömüp çocuklarının annesi Hülya mı olacaktır? Yoksa Hülya Soykan olarak hayatına devam mı edecektir?

Bu süreçte Aslan’a destek olan Devin, hayatının en güzel haberini alır: Devin hamiledir! Bu haber Aslan’a büyük bir mutluluk yaşatırken; bastırmaya çalıştığı endişelerini de körükler.Aslan her şeyden uzakta, üç kişilik ailesiyle yeni bir hayat kurma planlarını hızlandırır.Cihan ise sevdiği kadının yaşadıklarını herkesin duyması için harekete geçer. Hülya’nın herşeyi açıklaması için onu köşeye sıkıştırır.Serap’la ilgili gerçekleri öğrenen İlyas’ın dünyası başına yıkılır.

İlyas, Yusuf Soykan’ıngünahlarının bedelini tüm Soykanlara ödetmek için harekete geçeceği zamanı bekler. Bu süre zarfında gizli planını işletir.


İlyas’ın öz babası olduğunu öğrenen Bedri ise bu gerçekle sarsılırken; başını büyük bir belaya sokacaktır. Oğlundan haber alamayan Nedret, Aslan’dan yardım ister.

Tüm aile yılbaşını birlikte kutlamak için bir araya gelir. Herkes mutlulukla yeni yıla doğru geri sayarken; acaba İlyas, kurduğu gizli planında başarılı olabilecek midir?