Fatih Harbiye özel bölümüyle bugün Show TV'de

Güncelleme: 03 Nisan 2020 Cuma, 16:21:05

“Fatih Harbiye”, soluksuz izleyeceğiniz özel bölümüyle, bu gece 23.15’te Show TV’de!

Peyami Safa’nın, hayatı ve aşkı tüm çelişkileri ve çatışmalarıyla sergilediği ünlü romanından uyarlanan “Fatih Harbiye”, her hafta izleyicilerin ilgi odağı olmaya devam ediyor.  

Yapımcılığını Koliba Film’in üstlendiği dizi, 41. ve 42. bölümlerinin heyecan dolu sahnelerinden oluşan özel bölümüyle, yarın gece saat 23.15’te Show TV’de izleyicileriyle buluşacak.

Kabusa dönen düğün gecesi sonrası Macit, Neriman’ı kaybetme tehlikesiyle yüz yüze geldiği için perişan bir haldedir. Üstelik olanların sorumlusu olarak görüldüğü için, başta Faiz ve Zehra olmak üzere, kimse onu görmek istememektedir. Macit, büyük bir öfke içinde soluğu Pelin’in yanında alır. Macit, Neriman’ı babasından ister, fakat Faiz’in rızasını almayı yine başaramaz. Bu durumdan bunalan Macit, Neriman ile olmak için yeni yollar arar. Pelin, Macit’in Neriman’ı Faiz’den istediğini öğrenince, Macit’i bir kez daha tehdit eder. Tüm bu karmaşanın içinde Macit, Neriman’a hoş bir sürpriz hazırlamaktadır ancak, ikisi de başlarına geleceklerden habersizdir.

 

“Fatih Harbiye”, soluksuz izleyeceğiniz özel bölümüyle, bu gece saat 23.15’te Show TV’de!