Fatih Harbiye bu akşam Show TV'de

Güncelleme: 28 Eylül 2014 Pazar, 17:39:50

“Fatih Harbiye”, soluksuz izleyeceğiniz yeni bölümüyle, yarın akşam saat 20.00’de Show TV’de!

Yapımcılığını, kaliteli ve ses getiren projelere imza atan Koliba Film’in üstlendiği “Fatih Harbiye” dizisinin yeni sezonda oyuncu kadrosuna Murat Göksu, Serkan Şenalp ve Barış Hacıhan dahil olurken; başrolleri, Kadir Doğulu, Neslihan Atagül, Yunus Emre Yıldırımer, Dilara Öztunç, Itır Esen, Seda Türkmen, Fırat Topkorur, Pınar Dikici  ve Uğur Demirpehlivan paylaşıyor. 

 

Sadullah Celen’in yönettiği dizinin  senaryosunu ise, Bekir Baran Sıtkı, Rana Mamatlıoğlu ve Murat Emir Eren kaleme alıyor.

 

Fatih Harbiye’nin 42. Bölümünde; Macit, Neriman’ı babasından ister, fakat Faiz’in rızasını almayı yine başaramaz. Bu durumdan bunalan Macit, Neriman ile olmak için yeni yollar arar. Feyza, hala Şahika ve Selim arasında gizli bir ilişki olduğundan şüphelenmektedir. Şahika ise, üstündeki şüpheleri dağıtmak için yeni planlar peşindedir. Pelin, Macit’in Neriman’ı Faiz’den istediğini öğrenince, Macit’i bir kez daha tehdit eder. Fakat artık Macit’in ne Pelin ne de ailesi yüzünden Neriman’dan vazgeçmeye niyeti vardır. Tüm bu karmaşanın içinde Macit, Neriman’a hoş bir sürpriz hazırlamaktadır ancak, ikisi de başlarına geleceklerden habersizdir. İnci’nin Macit ile ilgili otuz yıldır gizlediği gerçekle yüzleşmesi artık kaçınılmaz bir hal alır. 

 

Peyami Safa’nın, hayatı ve aşkı tüm çelişkileri ve çatışmalarıyla sergilediği ünlü romanından uyarlanan “Fatih Harbiye”, yeni bölümüyle yarın akşama damgasını vuracak!

 

“Fatih Harbiye”, soluksuz izleyeceğiniz yeni bölümüyle,  bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!