Mihrap Yerinde Show TV'de başladı!

Güncelleme: 06 Mayıs 2014 Salı, 10:20:00

Mihrap Yerinde bu akşam başlıyor!

"MİHRAP YERİNDE"

KOMİK, DUYGUSAL VE SIMSICAK HİKAYESİYLE EKRANA BAĞLAYACAK!

 

Global Medya’nın yapımcılığını üstlendiği, merakla beklenen yepyeni dizi “Mihrap Yerinde”, Pazartesi akşamları Show TV’de!

 

Dizinin başrolünü üstlenen Yasemin Yalçın, komik, duygusal ve sımsıcak bir hikayeyle ekrana geri dönüyor! Üstelik yanında usta oyuncular Zafer Algöz, Kadir Çöpdemir ve daha nice sürpriz isim ile birlikte...

 

Seyircileri ekrana bağlayacak Mihrap Yerinde’nin senaryosunu Meriç Acemi, Nisan Hakan Özkan ve Emrah Süner kaleme alırken; proje tasarımını İlyas İlbey yapıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise, Semra Dündar oturuyor.

 

Mihrap, mahallesindeki Sado’ya (Zafer Algöz) âşıkken, ailesi, Mihrap’ı zengin galerici Ahmet ile evlendirir. Lüks bir hayata başlayan Mihrap’ın Ahmet’ten, bir kızı ve tekne kazıntısı bir erkek evladı vardır. Eşi Ahmet’in iflası ve ortadan kaybolması ile hayatı aniden tepetaklak olan Mihrap, doğup büyüdüğü ama yıllardır uğramadığı mahallesine geri döner ve kardeşi Maksut ’un (Kadir Çöpdemir)  yanına yerleşir. Ancak hiçbir şey Mihrap’ın 23 yıl önce bıraktığı gibi değildir! Hikaye, kah hüzünlü kah komik curcuna şeklindeki olaylarla seyirciyi ekrana bağladı.

 

Mihrap Yerinde, ilk bölümüyle izleyicilerini ekrana bağladı , Mihrap Yerinde,  Pazartesi akşamları saat 20.00’de Show TV’de!