Kızılcık Şerbeti'nde Çimen ve Emir evlendi!

Güncelleme: 17 Ocak 2026 Cumartesi, 13:23:17

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Doğukan Güngör, Seray Kaya ve Erkan Avcı’nın paylaştığı fenomen dizisi “Kızılcık Şerbeti”nin ekrana gelen bölümünde Çimen ve Emir ailelerinden habersiz evlendi.

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Doğukan Güngör, Seray Kaya ve Erkan Avcı’nın paylaştığı fenomen dizisi “Kızılcık Şerbeti”nin ekrana gelen bölümünde Çimen ve Emir ailelerinden habersiz evlendi.

Kızılcık Şerbeti; ABC1’de 6.51 izlenme oranı, 15.43 izlenme payı, Total grubunda 6.26 izlenme oranı, 14.99 izlenme payı, AB’de ise 6.05 izlenme oranı, 15.98 izlenme payı elde etti. Sosyal medyada çok konuşulan dizi, KızılcıkŞerbeti etiketi ile yaklaşık 2 saat 30 dakika TT listesinde yer aldı. Yayınlanan bölümde, Çimen ve Emir’in ailelerinden habersiz evlenmeleri yaşanacak büyük krizlerin habercisi oldu.


Dizinin yayınlanan bölümünde; Kıvılcım, Asil’in yeni dijital platformunda aşk ve ilişkiler üzerine bir programa başladı. Kıvılcım’ın ilk programına ünlü gazeteci Saba Tümer konuk olurken Kıvılcım’ın, Ömer’le yaşadığı büyük aşka ithafen Saba Tümer’e yönelttiği sorular dikkat çekti.

Bade hamilelik yalanıyla Ömer’i nikah masasına oturtmayı başardı. Ömer doğacak bebeği için bu evliliği kabul ederken Bade ilk fırsatta Kıvılcım’a giderek Ömer’le evlendiklerini söyledi. Bade’nin, Ömer’den uzak durmasını istemesiyle Kıvılcım adeta yıkıldı.

Şehir dışında yaşayan Tuncay’ı ziyaret eden Fatih ve Başak dönüş yolunda trafik kazası geçirdi. Kazayı hasarsız atlatan ikili çiftlik evine sığındı. Aşık olmalarına rağmen gurur yapan Başak ve Fatih baş başa kalmalarına rağmen birbirlerine açılamadılar.

Salkım, Nursema, Nilay ve Elif, Bursa’ya günübirlik tatile giderek tarihi yerleri gezdiler. Seyir zevki yüksek bölümde Salkım, gezide eşlik eden yakın arkadaşı Neriman’ın çok beğendiği kızı Kübra’yı, Emir’le evlendirmeye karar verdi.

Çimen’e haksızlık yaptığını anlayan Emir ayrılığa son vererek Çimen’e sürpriz bir evlilik teklifinde bulundu. Bölümün finaline doğru Çimen ve Emir yıldırım nikahıyla evlendikten sonra Salkım’a gittiler. Salkım’ın Neriman ve Kübra’yı köşke Emir’le tanıştırmak için davet ettiği sırada Çimen ve Emir’in eve gelmesi heyecanı doruğa taşıdı. Bölümün final sahnesinde çift evlendiklerini açıkladıklarında şoke olan Salkım bayıldı.

Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı, yönetmenliğini Özgür Sevimli’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti her Cuma saat 20.00’de Show TV’de!