Yıldız'ın büyük öfkesi!

Güncelleme: 04 Ekim 2020 Pazar, 11:30:06

Kuzey Yıldızı İlk Aşk ABC1’de yüzde 3.28 rating ve yüzde 9.25 izlenme payı, AB’de yüzde 2.63 rating ve 7.86 izlenme payı ve Total’da 5.29 rating ve yüzde 15.35 izlenme payı elde etti.

YILDIZ'IN BÜYÜK ÖFKESİ!

Süreç Film’in, Show TV’de severek izlenen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın dün akşam yayınlanan bölümünde Kuzey ve Yıldız'ın birbirini kıskandırma çabaları izleyenlere eğlence dolu anlar yaşattı. İki inatçı aşığın birbiriyle atışmaları yüzleri güldürürken finalde Şule'nin ağır sözleri üzerine Yıldız'ın yaşadığı öfke patlaması herkesi şoke etti.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk ABC1’de yüzde 3.28 rating ve yüzde 9.25 izlenme payı, AB’de yüzde 2.63 rating ve 7.86 izlenme payı ve Total’da 5.29 rating ve yüzde 15.35 izlenme payı elde etti. Dizinin heyecanla beklenen yeni bölümünün başlamasıyla birlikte izleyiciler #SevenKıskanır etiketi ile Twitter’da yorumlarını paylaştı. #SevenKıskanır etiketi Twitter'ın Türkiye gündeminde 12 saat 15 dakika TT listesinde kaldı.

KUZEY KAZADAN KURTULDU!

Kuzey, kazadan Işıl'ın yardımıyla kıl payı kurtuldu. Önüne çıkan ve onu öldürmeye çalışan kişinin kim olduğuna dair hiçbir fikri yoktu. Kuzey, yaşadığı bu felaketten kurtulur kurtulmaz soluğu yine mavişinin yanında aldı ancak bu sefer tek değildi. Kazadan kurtulmasına yardımcı olan Işıl'la birlikte Yıldız'ın çalıştığı restorana gitti. Kuzey'i karşısında bir başkasıyla gören Yıldız kıskançlık krizine girdi.

SEFER, LANETLİ ALTINLARDAN KURTULMAK İSTEDİ!

Sefer, Nahide, Kamer, Poyraz ve Pembe ekibi hazineye kavuşsa da bu sefer altınları nerede saklayacağız derdine düştü. Nahide ve Pembe, altınlara gözcülük yapmak için mücadele etti. Sefer ise gördüğü kabusun etkisiyle altınların lanetli olduğuna inanarak, sahibine geri vermeye karar verdi ancak Nahide ve Pembe'nin gözetimdeki altınları almak hiç kolay değildi. Bunun için plan yapan Sefer, altınları almanın bir yolunu buldu. Altınları alıp tam kaçacağı sırada ise karşısına Poyraz ve Kamer çıktı. Poyraz ve Sefer arasında yaşanan kavgada Kamer, altınları alıp Yaşar ve Sefer'e götürdü.

YILDIZ VE ŞULE ARASINDA BÜYÜK GERİLİM!

Bulut ise Kuzey'e karşı kurduğu tuzakla amacına ulaşamasa da Yıldız için her yolu denemeye devam ediyordu. Bulut, Yıldız ve Bahar'la beraber kumsala inip tam Kuzey'in karşısında piknik yaptı. Yıldız ile Bulut'un samimiyetini gören Kuzey çıldırdı. İki inatçı aşığın birbirini kıskandırma çabaları ekran başındakilere eğlenceli anlar yaşatırken finalde Şule'nin gelmesi gerilimi yine artırdı. Söylediği ağır sözler en sonunda Yıldız'ı çileden çıkardı. Şule'yi denizin dibine iten Yıldız'ın "Yeter!" diye haykırışı tüm Ordu'da yankılandı.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Show TV'nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın 35. bölüm tanıtımı yayınlandı. Yıldız'ın polis aracına bindiği anların dikkat çektiği tanıtımda Kuzey'in "Yeter!" diye haykırışı yankılanıyor. Kuzey son çare olarak Yıldız'ı kaçırmaya karar verirken pampaları da ona yardım ediyor. Bulut'un, Kuzey'in kızlarının odasına girmesi gerilimi artırırken ne planladığı merak ediliyor.

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ersoy Güler’in oturduğu Kuzey Yıldızı-İlk Aşk’ın başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci paylaşırken, dizide Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi birçok başarılı isim de rol alıyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın yeni bölümü Cumartesi akşamı saat 20.00'de Show TV'de!