Ali Rıza intikamı için harekete geçti

Güncelleme: 21 Eylül 2020 Pazartesi, 12:32:28

Arıza, dün akşam yayınlanan ikinci bölümüyle ABC1 20+'da 5.42 izlenme oranı (rating), 13.39 izlenme payı (share), AB'de 5.62 izlenme oranı (rating), 14.59 izlenme payı (share), Total’de 5.20 izlenme oranı (rating), 14.13 izlenme payı (share) elde ederek tüm gruplarda en çok izlenen dizi oldu. #Arıza etiketi Twitter Türkiye gündeminde 5 saat 55...

Show TV'de ekrana gelen, 03 Medya imzalı Arıza'nın dün akşam yayınlanan bölümü çarpıcı gelişmeleri ve aksiyon dolu anlarıyla seyircileri ekran başına kilitledi. Ali Rıza, kardeşinin intikamını almak için harekete geçti. Tırcı Yaşar'ı köşeye sıkıştırıp alan Ali Rıza, tırlara el koyarak Ersoyluların çok önemli bir sevkiyatına engel oldu. Finalde Yaşar'ı beklerken telefonda Ali Rıza'nın sesini duyan Burak şoke olurken, Ali Rıza'nın bu hamlesi sonucu Ersoyluların ne yapacağı şimdiden merak konusu oldu.

HALİDE İKİ TARAF ARASINDA ARA BULUCU OLDU!
Ali Rıza gelen telefondan sonra tetiği çekemedi. Fuat Ersoylu adamlarıyla beraber Ali Rıza'nın evine gidip Mert'in başına silah dayadı. Telefonun ucunda ailesinin tehlikede olduğunu duyan Ali Rıza çaresiz kaldı. Hasan, durumu Ali Rıza'dan öğrenip mahalleyi toplayarak hemen evin yolunu tutarken, Halide de bunlar yaşanırken taksi durağındaydı. Kolyeyi bulan Halide sarsılmıştı ve aklında ailesinin ölümüne dair soru işaretleri vardı. Gerilim giderek artarken duruma Halide el koydu. Ali Rıza'nın evine giden Halide, iki tarafı da ikna ederek olayı çözdü.

ALİ RIZA, TIRCI YAŞAR'I YAKALADI!
Olanlardan sonra Muzaffer'in yanına giden Ali Rıza intikamı için vazgeçmeyeceğini bir kez daha gösterdi. Ersoylu çiftliğine girip, Burak Ersoylu'ya silah çeken Ali Rıza'nın namı giderek yayılıyordu. Hem intikamını almak hem de ailesini korumak için Ali Rıza'nın tek bir yolu vardı; en büyük olmak! Muzaffer ve Metin'le plan yapan Ali Rıza harekete geçti. Ersoylulara çalışan ve onların mallarını tırlarla taşıtan Yaşar için plan yapan Ali Rıza, Hasan ve Fatih'in görev anlarında heyecan doruğa ulaştı.

FUAT ERSOYLU ADAMLARIYLA BİRLİKTE SABRİ'Yİ ALMAYA GİTTİ!
Muzaffer ve Metin, Fuat Ersoylu'ya Burak'ın dayak görüntülerini Haşmet'in adamı Sabri'nin yaydığını duyurunca gerilim tırmandı. Fuat Ersoylu adamlarını toplayarak Haşmet Gürkan'ın evini bastı. Sabri'yi almak isteyen Fuat'a, Haşmet'in tepkisi çok sert oldu. Halide ise düğün görüntülerine ulaşarak kolyeyi düşüren kişinin Burak olduğunu öğrendi.

ARIZA’NIN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Show TV’de ekrana gelen 03 Medya imzalı Arıza’nın merakla beklenen yeni bölümünden ilk tanıtım yayınlandı. Mithat'ın Ali Rıza'ya karşı söylediği sözlerin gerilimi arttırdığı tanıtımda aksiyon dolu dövüş sahneleri nefes kesiyor. Burak Ersoylu'nun olduğu yere gelen ambulanslar dikkat çekerken, eline silah alan Haşmet'in neler yapacağı merak uyandırıyor.

Arıza’nın merakla beklenen yeni bölümü Pazar akşamı saat 20.00’de Show TV'de!