Küllerinden doğan kahraman: Ramo

Güncelleme: 12 Ağustos 2020 Çarşamba, 12:48:53

Show TV'nin beğeniyle izlenen dizisi, yapımcılığını BKM’nin, yönetmenliğini M. Çağatay Tosun’un, senaristliğini Toprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu ve Birol Tezcan’ın üstlendiği, Murat Yıldırım’ın ‘Ramo’ karakterine hayat verdiği RAMO’nun yeni sezon çekimlerinden kareler yayınlanmaya başladı.

Show TV'nin beğeniyle izlenen dizisi, yapımcılığını BKM’nin, yönetmenliğini M. Çağatay Tosun’un, senaristliğini Toprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu ve Birol Tezcan’ın üstlendiği, Murat Yıldırım’ın ‘Ramo’ karakterine hayat verdiği RAMO’nun yeni sezon çekimlerinden kareler yayınlanmaya başladı. Hikayesi merakla beklenen Ramo, adalet için verdiği savaşa artık İstanbul’da devam edecek.

İşte Ramo'nun ilk tanıtımı!



EN DİPTEN EN ZİRVEYE!


İstanbul’da Cihangir’e savaş açacak olan Ramo, küllerinden yeniden doğarak mücadelesine devam edecek. RAMO’nun yeni sezonundan yayınlanan kareler Ramo’nun kendini savunmak için dimdik ayakta olduğunu gösteriyor. Ancak Ramo’nun en dipten en zirveye nasıl savaş açacağı yalnızca onun bildiği bir sır.



"UZUN ZAMANDIR BU KADAR İYİ BİR SENARYO OKUMAMIŞTIM!"

Ramo karakterine başarıyla hayat veren Murat Yıldırım, yeni sezona büyük bir heyecanla başladığını belirtti. Yeni sezonda izleyenlere daha da iyi bir RAMO sunacaklarının altını çizen Yıldırım uzun zamandır bu kadar iyi bir senaryo okumadığını ekledi.