Zemheri ilk bölümüyle çok beğenildi!

Güncelleme: 16 Ocak 2020 Perşembe, 14:25:25

Ay Yapım imzalı, Hilal Saral’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Zemheri dün akşam ekran yolculuğuna başladı.

Zengin oyuncu kadrosu, etkileyici senaryosu ve sürprizleriyle ekranlarda bomba etkisi yaratan Zemheri, yayınlanan ilk bölümüyle büyük beğeni topladı. Birbiri ardına çarpıcı gelişmelerin yaşandığı Zemheri’de Firuze, yıllar sonra yaşanan bir kaza sonrası babasının suçsuzluğunu ispatlamak için harekete geçtiği sırada beklemediği bir sınavdan geçmek zorunda kaldı. Final sahnesinde Firuze kalbini kıran adamı, Ayaz’ı, babasının özgürlüğü için mücadele etmek zorunda kalacağı Ertan’ın yanında gördü. Ertan’ın kız kardeşi Berrak’la nişanlı olan Ayaz, karşısında Firuze’yi buldu. Hayat büyük bir çıkmaza giren Firuze’ye ne getirecekti?

 Zemheri 1.Bölüm izle

 FİRUZE VE AYAZ İLK KEZ KARŞILAŞTI!

Mimarlık okuyan Firuze’yi iş ilanlarına baktığı sırada gören ve büyülenen Ayaz, Firuze’yle tanışmanın yollarını aradı. İkilinin arkadaşlığı kısa sürede aşka dönüştü. Taşımak zorunda oldukları yükleri, birbirlerine duydukları sevgiden aldıkları güçle omuzlayan iki aşık kendilerine ait bir geleceğin hayalini kurmaya başladı. Firuze ve Ayaz, yağmur altındaki romantik danslarıyla izleyicileri büyüledi. Hayatını kurtardığı Berrak’ın kendisine beslediği sevgiye karşılık vermeyen Ayaz, Berrak’ın abisi Ertan’la karşı karşıya geldi. Kardeşinin aşkına karşılık vermesi için dünyayı önüne sereceğini söyleyen Ertan, Ayaz’dan istediği yanıtı alamadı.

Firuze'nin intikam planı!

Fakat sonrasında Ayaz öyle bir yol ayrımında kaldı ki, merkezinde Firuze’nin taht kurduğu hayatından,hayallerinden, geleceğinden vazgeçmek zorunda kaldı. Kendini annesi uğruna feda eden Ayaz, kalbini istemese de Berrak’a teslim etmek zorunda kalırken, arkasında acı ve hayal kırıklığı içinde Firuze’yi bıraktı. Firuze yaşanan bir kaza sonrası babasına kurulan tuzağı bozmak için yeni bir kimlikle babasını kurtaracak belgelere ve görüntülere ulaşmaya çalıştı.