Ramo ilk bölümüyle ekran yolculuğuna başladı!

Güncelleme: 15 Ocak 2020 Çarşamba, 11:33:36

Show TV’de izleyicileriyle buluşan ve büyük beğeni toplayan Ramo’nun ilk bölümünde heyecan eksik olmadı.

İddialı tanıtımlarıyla adından söz ettiren, uzun zamandır merakla beklenen dizi sürprizleriyle izleyenlerden tam not aldı. Final sahnesinde Boz’un hatasını affetmeyen Cengiz’in aldığı karar üzerine Ramo büyük bir çıkmaza girdi. Cengiz, gözleri önünde Ramo’nun Boz’u öldürmesini istedi. Fakat Ramo, Boz yerine patronu Cengiz Yıldırım ve Halef’i vurarak izleyenleri şok etti.

SOSYAL MEDYADA #RAMO KONUŞULDU!

Ramo, dün akşam yayınlanan ilk bölümüyle ABC1 20+'da 7.25 izlenme oranı (rating), 15.33 izlenme payı (share), AB’de 6.27 izlenme oranı (rating), 13.90 izlenme payı (share) ve Total’de 7.03 izlenme oranı (rating), 14.92 izlenme payı (share) elde etti. #Ramo etiketi Twitter Türkiye'de 10 saat 10 dakika dünyada ise 6 saat 5 dakika TT listesinde kaldı.

 

 

 

 

RAMO, İSYAN ATEŞİNİN İLK FİTİLİNİ YAKTI!

Gözükara bir delikanlı olan Ramo, ailesinin hak ettiği insanca muameleyi görmesi için, ne pahasına olursa olsun bu adaletsizliğe son vermeye karar verdi. Çalıştıkları aileye karşı isyan etmek isteyen Ramo, ailesinin onayı olmamasına rağmen harekete geçti. Patronu Cengiz Yıldırım’ın mallarının çalınmasıyla, patronunun kızı Sibel’le birlikte İstanbul’a gitti. Ramo, malın asıl sahiplerine, kendi çaldığını itiraf ederek isyan ateşinin ilk fitilini yaktı. Bu yolda Ramo’yu en çok zorlayan şey patronunun kızı Sibel oldu.