Kuzey Yıldızı İlk Aşk yine lider!

Güncelleme: 29 Aralık 2019 Pazar, 10:56:08

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Total’da 10.92 rating ve yüzde 24.00 izlenme payıyla birinci olurken, ABC1’de yüzde 8.12 rating ve yüzde 17.90 izlenme payı, AB’de yüzde 5.62 rating ve 12.78 izlenme payı elde etti.

“KUZEY YILDIZI İLK AŞK” EKRANLARDA FIRTINA ESTİRMEYE DEVAM EDİYOR!


Süreç Film’in, Show TV’de severek izlenen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk, dün akşam ekrana gelen bölümüyle izleyicilere eğlenceli dakikalar yaşattı. Kuzey Yıldızı İlk Aşk Total’da 10.92 rating ve yüzde 24.00 izlenme payıyla birinci olurken, ABC1’de yüzde 8.12 rating ve yüzde 17.90 izlenme payı, AB’de yüzde 5.62 rating ve 12.78 izlenme payı elde etti. Dizinin heyecanla beklenen yeni bölümünün başlamasıyla birlikte izleyiciler #aşkvegurur etiketi ile Twitter’da yorumlarını paylaştı. #aşkvegurur etiketi Twitter'ın Türkiye gündeminde 13 saat 30 dakika TT listesinde kaldı.

YILDIZ, KUZEY’İ GERİ KAZANMAK İSTİYOR!


Kuzey’in, gitar hocasını kıskandığını öğrenen Yıldız, hamlelerine bir yenisini daha ekledi. Kuzey, Yıldız’ı kendisinden uzaklaştırmak için elinden geleni yapsa da Yıldız’ın vazgeçmeye niyeti yoktu. Yıldız’ın yıllardır çeyizinde sakladığı perdeyi yırtan Kuzey, bu kez çok ileri gittiğini anladı ve hatasını telafi etmeye çalıştı. Sahte rapor yüzünden başları belaya giren kızlarıyla uğraşan Kuzey, bu durumun sorumlularını yaptıklarına pişman etmekte kararlıydı. Sınıfta kalan ve okuldan atılan kızlarını fırında çalıştırmaya başladı.

YILDIZ VE ÇETİN’İ GÖREN KUZEY, GERÇEKLERİ ÖĞRENECEK Mİ?

Kuzey’i özgürlüğüne kavuşturmayı kafasına koyan Yıldız, Kuzey ve Şule’nin boşanması için gerekli belgeleri Çetin’den istedi. Belgelere karşılık yüklüce bir para talep eden Çetin’e istediğini vermek için her şeyini satan Yıldız, Çetin’in karşısına çıktı. O sırada gelen Kuzey, Çetin ve Yıldız’ı gördü. Kuzey’in bunu öğrenmesi, Yıldız’a olan güveninin bir kez daha yerle bir olması anlamına gelecekti. Peki Kuzey, gerçekleri öğrenecek miydi?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın yeni bölümleriyle her Cumartesi saat 20.00’de Show TV'de!