Kuzey Yıldızı İlk Aşk liderliğini sürdürüyor!

Güncelleme: 24 Kasım 2019 Pazar, 10:59:39

Süreç Film’in, Show TV’de severek izlenen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk, dün akşam ekrana gelen eğlenceli bölümüyle birinciliği göğüsledi. Kuzey Yıldız’ı İlk Aşk ABC1’de yüzde 6.83 rating ve yüzde 17.31 izlenme payı, Total’da 8.72 rating ve yüzde 21.84 izlenme payıyla birinci olurken, AB’de yüzde 4.86 rating ve 13.60 izlenme payı elde etti.

Süreç Film’in, Show TV’de Cumartesi akşamları ekrana gelen ve ilgiyle izlenen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın dün akşam yayınlanan eğlenceli bölümü sürpriz gelişmelere ve heyecan dolu anlara sahne oldu. Final sahnesinde Yıldız’ın kapısına dayanan Gökçe’nin, “Bilmen gereken çok ama çok önemli bir şey var!” sözleri merak uyandırdı. Kuzey, Yıldız’la arasına girecek tüm engelleri bertaraf etmek için herkesi organize etse de Yıldız’ın kapısına gelen Gökçe’yi engelleyemedi. Peki Gökçe, Yıldız’a gerçekleri söyleyecek miydi?

KUZEY YILDIZI İLK AŞK İZLEYİCİLERİ #MUTLULUKPEŞİNDE DEDİ!

Süreç Film’in, Show TV’de severek izlenen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk, dün akşam ekrana gelen eğlenceli bölümüyle birinciliği göğüsledi. Kuzey Yıldız’ı İlk Aşk ABC1’de yüzde 6.83 rating ve yüzde 17.31 izlenme payı, Total’da 8.72 rating ve yüzde 21.84 izlenme payıyla birinci olurken, AB’de yüzde 4.86 rating ve 13.60 izlenme payı elde etti. Dizinin heyecanla beklenen yeni bölümünün başlamasıyla birlikte izleyiciler #mutlulukpeşinde etiketi ile Twitter’da yorumlarını paylaştı. #mutlulukpeşinde etiketi Twitter'ın Türkiye gündeminde 14 saat 45 dakika TT listesinde kaldı.

KUZEY VE YILDIZ SONUNDA BAŞ BAŞA!

Sonunda amacına ulaşan Kuzey, Yıldız’ı kaçırdı. İki aşık nihayet gözlerden uzak ve baş başa kalmayı başardı. Kuzey, Yıldız’ın kalbini fethetmeye kararlıydı. Tüm şartlar Kuzey’in lehineydi fakat o bunu fırsata çevirmeyi bildi. İki aşığın aralarındaki buzlar erimeye başladı. Feride’yi kaçıran Ömer, ona evlenme teklifi etti. Ömer’in teklifini kabul etmeyen Feride, Ömer’in babasıyla karşı karşıya geldi. Kaçan ve kaçırılan sadece Kuzey’le Yıldız değildi. İçlerinde en azimlisi, kaçırma işini en çok ciddiye Pembe, doktoru kaçırmak için büyük bir organizasyona girişti. Makûs talihini yeneceğine inanan Pembe, bu kez de babasına yakalandı.

YILDIZ, MUHTEŞEM SESİYLE KUZEY’İ BÜYÜLEDİ!

Beraber geçirdikleri günün sonunda ikilinin mutluluğu Yıldız’ın söylediği şarkı ile taçlandı. Sevdiği kadını şarkı söylerken izleyen Kuzey, gözlerini bir an bile Yıldız’dan ayıramadı. Yıldız, muhteşem sesiyle ekran başındakileri büyüledi.

YILDIZ, MUHTEŞEM SESİYLE KUZEY’İ BÜYÜLEDİ!

Beraber geçirdikleri günün sonunda ikilinin mutluluğu Yıldız’ın söylediği şarkı ile taçlandı. Sevdiği kadını şarkı söylerken izleyen Kuzey, gözlerini bir an bile Yıldız’dan ayıramadı. Yıldız, muhteşem sesiyle ekran başındakileri büyüledi.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Show TV'nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı’nın 12. bölüm tanıtımı yayınlandı. Mine ve Feride’nin, Gökçe’yi ikna etmeye çalıştığı tanıtımda Kuzey, Yıldız’la tekrar sevgili olmak istiyor. Yıldız’ın hasta olan Kuzey’e baktığı tanıtım eğlenceli sahneleriyle izleyenleri gülümsetiyor.

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın 12. Bölüm Tanıtımı!