Kuzey Yıldızı İlk Aşk liderliğini sürdürüyor!

Güncelleme: 10 Kasım 2019 Pazar, 11:40:25

Kuzey Yıldız’ı İlk Aşk ABC1’de yüzde 7.26 rating ve yüzde 18.87 izlenme payı, AB’de yüzde 5.80 rating ve 15.53 izlenme payı, Total’da 8.82 rating ve yüzde 22.75 izlenme payıyla tüm kategorilerde birinci oldu.

Süreç Film’in, Show TV’de severek izlenen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk, dün akşam yayınlanan eğlenceli bölümüyle izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Babalarının doğum günlerini unutan kızların Kuzey'e sürpriz doğum günü partisi düzenlediği final sahnesinde asıl sürpriz Yıldız’dan geldi. Kuzey, Yıldız’ın teklifini kabul etmesiyle mutluluktan havalara uçarken, gelen davetsiz misafir izleyicileri şaşırttı. Kuzey ve Yıldız’ın 20 yıllık aşk hikayesi başladı derken gelen Şule ikilinin mutluluğuna engel olacak mıydı?

KUZEY YILDIZI İLK AŞK TÜM KATEGORİLERDE BİRİNCİ!


Kuzey Yıldız’ı İlk Aşk ABC1’de yüzde 7.26 rating ve yüzde 18.87 izlenme payı, AB’de yüzde 5.80 rating ve 15.53 izlenme payı, Total’da 8.82 rating ve yüzde 22.75 izlenme payıyla tüm kategorilerde birinci oldu. Dizinin heyecanla beklenen yeni bölümünün başlamasıyla birlikte izleyiciler #kraliçegeridöndü etiketi ile Twitter’da yorumlarını paylaştı. #kraliçegeridöndü etiketi Twitter'ın Türkiye gündeminde 13 saat 15 dakika, dünyada 2 saat 40 dakika TT listesinde kaldı.

ŞULE GERİ DÖNDÜ!

Yıldız’ın ise beklediği an geldi; artık biraz da Kuzey aşk acısı çekecekti. Yıldız, her şeye yeni baştan başlamak isteyen Kuzey’in çıkma teklifini düşüneceğini söylerken Kuzey, Yıldız için dağları bile delmeye hazırdı. Kuzey Yıldız’a aşkını inandırmak için elinden geleni yapmaya başladı. Kuzey’in doğum gününü unutan kızlar herkesin bir arada olacağı, eski ve yeni küslerin barışacağı bir organizasyon düzenledi. Yıldız, sürpriz yaparak geldiği doğum günü partisinde Kuzey’in çıkma teklifini kabul etti. İkilinin yirmi yıl bekleyen aşk hikâyesi sonunda başladı derken geri dönen Şule, ikilinin mutluluğuna engel olacak mıydı?

 İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın 10. Bölüm Tanıtımı!