• Anasayfa /
  • Kuzey Yıldızı İlk Aşk oyuncuları kimdir?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk oyuncuları kimdir?

Güncelleme: 12 Eylül 2019 Perşembe, 12:14:38

  • 1

    Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna başarılı yönetmen Ersoy Güler’in oturduğu çok yakında Show TV’de başlayacak Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın oyuncuları belli oldu. Dizinin başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci paylaşıyor. 

  • 2

    Dizide Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi birçok başarılı isim de rol alıyor. Show TV’nin iddialı dizisi, Kuzey ve Yıldız’ın aşk hikayesini romantik, komik ve macera dolu bir anlatımla seyirciyle buluşturacak.

  • 3

    Yıldız Kadıoğlu Aslıhan Güner

    17 Aralık 1987’de dünyaya gelen Aslıhan Güner, çocukluk yıllarından itibaren hayalini kurduğu oyunculuğa Barış Manço Kültür Merkezi’nde gördüğü eğitimle adım atmıştır.

    Aslıhan Güner’in henüz 16 yaşındayken The İmam filmi ile başlayan ekran macerası, Selena, Çemberimde Gül Oya, Kuzey Rüzgarı, Asi, Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam, Her Şey Yolunda Merkez, Kızıl Elma, Kehribar ve Diriliş: Ertuğrul ile devam etti. Güner, The İmam, Sümela’nın Şifresi, Moskova’nın Şifresi: Temel, Ver Kaç ve Akıllara Seza adlı sinema filmleriyle beyazperde de başarısını ortaya koydu.

    Türkiye’nin yanı sıra Orta Doğu’da da çok geniş bir kitlesi bulunan ünlü oyuncu, şu sıralar Ordu’da çekilen ve Show TV ekranlarında yayınlanan ‘Kuzey Yıldızı’ dizisinde başrolde yer almaktadır.

  • 4

    Kuzey Mollaoğlu İsmail Demirci

    1984 yılında Ankara’da doğan İsmail Demirci, 2009 yılında Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. 2010 yılında Cemal Şan’ın yönetmenliğini üstlendiği ‘’Türkan’’ dizisiyle ilk kez kamera karşısına geçtikten sonra, ‘’Anneler ile Kızları’’, ‘’Mor Menekşeler’’, ‘’Ben Onu Çok Sevdim’’ ve ‘’Kurtlar Vadisi Pusu’’ projelerinde adından çokça bahsettirdi. Daha sonra ‘’Reaksiyon’’ dizisiyle kariyerinde bir dönüm noktası yakalayan Demirci, daha sonrasında ‘’Fabrika Kızı’’, ‘’Serçe Sarayı’’, ‘’Muhteşem Yüzyıl Kösem’’, ‘’Babamın Günahları’’ ve ‘’Mehmed: Bir Cihan Fatihi’’ gibi birçok diziyle ekranlarda boy gösterdi. En son 2018 yılında Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğini üstlendiği, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk ve Merve Çağıran’la paylaştığı ‘’Çarpışma’’ dizisinde Galip karakterine hayat verdi.

    Sinemada ilk olarak, 2014 yılında ‘’Tut Sözünü’’ filminde yer aldıktan sonra, 2016 yılında ‘’Babaların Babası’’ filminde ve 2017 yılında yönetmenliğini Barış Kırımşelioğlu’nun üstlendiği ‘’Posta Kutusu’’ filminde yer almış ve performansıyla Krajina Festivali’nde “En iyi Erkek Oyuncu” ödülünü almıştır.

    İsmail Demirci şu an, yönetmenliğini Ersoy Güler’in üstlendiği ‘’Kuzey Yıldızı’’ dizisinde Kuzey canlandırmaktadır.

  • 5

    Sefer Kadıoğlu Toygan Avanoğlu

    19 Ocak 1979'da İstanbul’da doğdu. Tiyatroya ilgisi küçük yaşlarda başladı. İlk olarak Kanalizasyon filminde rol aldı. Ardından tiyatro çalışmalarında yer alan Avanoğlu, 2012 yılında Düşman Kardeşler dizisiyle televizyon seyircisiyle buluştu. Ardından Muhteşem Yüzyıl,Benim İçin Üzülme, Güzel Köylü,Hanım Köylü,Yeni Gelin,Meleklerin Aşkı dizilerinde rol aldı. 

    2019 yılında Geçmiş Olsun,Hababam Sınıfı Yeniden ve Aslı Gibidir adlı sinema filminin başrolünde yer alan Toygan Avanoğlu, Yol Arkadaşım,Ayla,Deli Aşk,Hayati Tehlike ve Kedi Özledi filmlerinde de rol aldı.

     

    OYNADIĞI DİZİLER

    -Kuzey Yıldızı 

    -Meleklerin Aşkı

    -Yeni Gelin

    -Hanım Köylü

    -Güzel Köylü

    -Benim İçin Üzülme

    -Muhteşem Yüzyıl

    -Düşman Kardeşler

     

    OYNADIĞI FİLMLER

    -Geçmiş Olsun 

    -Hababam Sınıfı Yeniden

    -Aslı Gibidir

    -Yol Arkadaşım

    -Ayla

    -Deli Aşk

    -Hayati Tehlike

    -Kedi Özledi

    -Kanal-i-zasyon

  • 6

    Yaşar Kadıoğlu Cezmi Baskın

    11 Mart 1949 doğumlu ve 1.73 boyundaki Cezmi Baskın LCC Tiyatro Okulu'nda eğitim gördü.

    Oynadığı Diziler; 

     

    Kayıtdışı (2017)

     

    Nerdesin Birader? (2017)

     

    Rüzgarın Kalbi (2016)

     

     

    Bana Baba Dedi (2015)

  • 7

    Pembe Mollaoğlu Zeynep Kankonde

    Doğum tarihi:1980

    Eğitim: Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü

     

    Yer aldığı dizi projeleri:

    2018/Kuzey Yıldızı/

    2018-2017/Yeni Gelin/

    2017/Boşu Bir Yerde Tv Filmi/

    2016/Altınsoylar/

    2016/Dede Korkut Tv Filmi/

    2015/Tutar Mı Tutar/

    2015/Kiraz Mevsimi/

    2014/Ulan İstanbul/

    2013/Kayıp/

    2012/2 Yaka 1 İsmail /

     

    Yer aldığı sinema filmleri:

    2018/Arif V 216/Kıvanç Baruönü

    2017/Arapsaçı/Ömer Faruk Yardımcı

    2016/Görümce/Kıvanç Baruönü

    2016/Bir Baba Hindu/Sermiyan Midyat

    2016/Dedemin Fişi/Meltem Bozoflu

     

    Tiyatro:

    2016/Bütün Kadınların Kafası Karışık/Aysa Sanat

  • 8

    Emine Mollaoğlu Uğur Demirpehlivan

    1963 Doğumlu olan Uğur Demirpehlivan, 1989'da Dokuz Eylül Üniversitesi GSF / Sahne Sanatları Bölümü / Tiyatro bölümünden mezun oldu.

    SİNEMA-TV

     

    2018 “Ege'nin Hamsisi” / 

    2018 “Babamın Ceketi” / 

    2017 “Meryem” / 

  • 9

    Hanife Kadıoğlu Ferda Kaynar 

    1975 Yılında Trabzon da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Rize ilinin Fındıklı ilçesinde yaptı.Ortaokul 3. Sınıftayken Fen Bilgisi  öğretmeninin ısrarı üzerine tiyatro yapmaya başladı. O yıldan sonra gerek okul gerekse amatör tiyatrolarda oyunculuk yapmaya devam etti. Karadeniz Ereğli Lisesinden mezun olduktan sonra Samsun 19 Mayıs Üniv.Fen Edb Fakültesi Kimya bölümünü bitirdi.. Üniversitenin tiyatro kulübünde oyuncu olarak görev aldı. 1999 yılında DÜŞEVİ OYUNCULARINDA profesyonel tiyatro yapmaya başladı ve 20 büyük oyunu ve , 10 çocuk oyunun da oyuncu olarak görev yaptı. Halen aynı kurumda oyuncu ve eğitmen olarak çalışmaya devam ediyor.

    2006  yılından itibaren tam 123 kez oynadığı 3. Sayfadan Kadın Hikayeleri onun için dönüm noktası oldu. Sonrasında bir çok kadın odaklı oyunda oynadı.

    İlk kez 2010 yılında X.LionsTiyatro Ödüllerinde MÜRSEL GÜLMEZ  Özel ödülünü aldı,sonrasında bir çok kez ödüle layık görüldü.

    Şu anda tiyatro , dizi oyunculuğu ve eğitmenlik yapan Ferda Kaynar evli ve bir kız çocuğu sahibi....

  • 10

    Şeref Mollaoğlu Hüseyin Soysalan

    12.03.1959 Ankara doğumlu olan HüseyinSoysalan,1984 yılında Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun olduktan sonra Devlet Tiyatrolarına girmiş, iki yıl Adana Devlet Tiyatrosunda staj yaptıktan sonra 2008 yılına kadar Ankara Devlet Tiyatrosunda görev almıştır.Ankara’da yaşarken Ferhunde Hanımlar,Ne Seninle Ne Sensiz adlı günlük dizilerde oynamıştır. 2008 yılından sonra İstanbul’a gelir.Pek çok dizi ve sinema filminde rol almaya başlar.Bunlardan bazıları ; Dolu Dizgin Yıllar,Dila Hanım,Ezel,Pars Narkoterör,Karadayı,Anneler ve Kızları,Cesur Yürek,Es Es,Eşkiya Dünya’ya Hükümdar Olmaz,Kurtuluş Son Durak,Çukur.. gibi önemli projelerde yer almıştır.Bunun yanı sıra İstanbul’da en son oynadığı tiyatro oyunu Yücel Erten’in rejisörlüğünü yaptığı,Türker İnanoğlu prodüksiyonundaki “Bazıları Sıcak Sever/Balım” Müzikali olmuştur.

  • 11

    Mine Mollaoğlu Aslıhan Kapanşahin

    02/11/2000 doğumlu . Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü mezunu.

    ÖNCEKİ PROJELERİ:

    DİZİ

    •Ufak Tefek Cinayetler | 2018 | Ali Bilgin

    •Yeter | 2016 | Yönetmen : Tarkan Karlıdağ

    •Ufak Tefek Cinayetler | 2018 | Ali Bilgin 

    •Paramparça |2015 | Cevdet Mercan 

    •Not Defteri |2014 | Ilgaz Giritlioğlu

    SİNEMA

    •Karışık Kaset | 2014 | Tunç Şahin 

    •Aşk Ağlatır |2013 | Mehmet Taşdiken

  • 12

    Gökçe Mollaoğlu Berfin Nilsu Aktaş

    1998 yılında Ankara’da doğan güzel oyuncu Yetenek Evi Sanat Akademisi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Başarılı oyuncu 2018 yılında Nurgül Yeşilçay, Hamdi Alkan ve Fırat Parlak’ın jüriliğini yaptığı Geleceğin Starı yarışma programı ile adından sıkça söz ettirmeye başladı. Oyunculuk kariyerinde Pantene, Cornetto, Turkcell gibi markaların reklamlarında da rol aldı. Yeni sezonda yayına girecek olan ve yönetmenliğini Ersoy Güler’in yaptığı ‘’Kuzey Yıldızı İlk Aşk’’ projesinde Gökçe karakterine hayat verecek.

    DİZİ PROJELERİ

    2019 - Show TV / Kuzey Yıldızı İlk Aşk / Gökçe Karakteri - Director: Ersoy Güler

    SİNEMA ÇALIŞMALARI

    2019 - Rastlantı - Director: Onur Öğden

    KATILDIĞI YARIŞMALAR

    2018 - Geleceğin Starı - Director: Tamer İpek

  • 13

    Feride Mollaoğlu Gizem Güneş

    30 Kasım 1995 doğumlu 1.70 boyundaki Gizem Güneş, Marmara Üniversitesi'nin Fransızca bölümünden mezun oldu.

    Oynadığı Diziler; 

    4N1K İlk Aşk (2018)

    Kanatsız Kuşlar (2017)

    İçimdeki Fırtına (2017)

    Her Şey Yolunda Merkez (2013)

    Binbir Gece (2007)

    Sinema; 

    Sesinde Aşk Var (Tv Filmi 2019)

    Moya-Hitit Yıldızı (2011)

    Tiyatro; 

    Shrek Müzikali

    Aslan Kral Müzikali

    Allattin

  • 14

    Nahide Kadıoğlu Merve Şen

    11 Temmuz 1990 tarihinde İstanbul Bakırköy'de dünyaya geldi. Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümü'nden  2015 yılında mezun oldu ve şan dersleri aldı.2008 yılından bu yana çeşitli tiyatrolarda oyuncu ve yazar olarak yer aldı. 2013'te,Santral Kumpanya tiyatro grubunun kurucularından biri olarak,dijital mecrada da oyunculuğa ve yazarlığa başladı. BKM Mutfak sahnesinde yaklaşık 1 yıl sahne aldı.

  • 15

    Kamer Mollaoğlu Ecem Çalhan

    KİLO: 52

    EĞİTİM: SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ-GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ/OYUNCULUK

    YETENEK: Şan, Dans(latin dansları), Eskrim, Paten sürmek