Kadir, Zeynep, Cemre, Kerem ve Veli'nin hikayeleri nasıl bitecek?

Güncelleme: 24 Mayıs 2019 Cuma, 11:06:20

‘Çarpışma’, 23. bölümüyle; ABC1’de yüzde 2.45 rating ve yüzde 6.56 izlenme payı, AB’de yüzde 2.59 rating ve yüzde 7.76 izlenme payı, Total’de ise yüzde 1.85 rating ve yüzde 5.04 izlenme payı elde etti.

ZEYNEP ÖLECEK Mİ?

Ay Yapım’ın Show TV’de Perşembe akşamları yayınlanan, haftaya ‘final’ bölümüyle ekrana gelecek olan ‘Çarpışma’ dizisinin dün akşamki 23. bölümü de heyecan dolu anlara sahne oldu. Cansız’ın Zeynep’ten sonra Kadir’i de bombalı ölüm tuzağının içine çektiği ve onları ölümle yüz yüze bıraktığı, bölüm finalinde de Cansız’ın Zeynep’i sırtından bıçakladığı bölümü ‘Çarpışma’ tutkunları yine nefes nefese izledi.

ÇARPIŞMA #YAŞAYACAĞIZ ETİKETİYLE SOSYAL MEDYADA ZİRVEDE!

 ‘Çarpışma’, sosyal medyada da uzun süre konuşuldu ve bu hafta da zirvede yer aldı. Diziyle ilgili 93 bin tweet atıldı. ‘Çarpışma’ #yaşayacağız etiketi ile Twitter’da Türkiye'de 7 saat 30 dakika, #çarpışma etiketi ise 4 saat 40 dakika TT listesinde kaldı. ‘Çarpışma’, 23. bölümüyle; ABC1’de yüzde 2.45 rating ve yüzde 6.56 izlenme payı, AB’de yüzde 2.59 rating ve yüzde 7.76 izlenme payı, Total’de ise yüzde 1.85 rating ve yüzde 5.04 izlenme payı elde etti.

ÇARPIŞMA HAFIZALARDAN SİLİNMEYECEK FİNAL BÖLÜMÜYLE EKRANA GELECEK!

Kadir, Zeynep, Cemre, Kerem ve Veli’nin hikayeleri nasıl sona erecek? Kadir ve Cansız hesaplaşması nasıl bitecek? Çarpışma büyük sürprizlerle dolu ‘final’ bölümü ile Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de ekrana gelecek.

KADİR, VELİ’Yİ VURMADI!

Kadir’in tetiği çekmekte tereddüt ettiğini gören Veli, yaptığı kötülükleri hatırlatarak kendisini öldürmesi için Kadir’i kışkırttı. Kadir kontrolünü tamamen kaybetmek üzereyken içeriye Tayfun ve Akif girdi. Kadir bu anda hedefine yeniden Cansız’ı aldı. Cansız, Kadir’i Zeynep’in yanına götürmeye karar verdi.

KADİR DE ÖLÜM TUZAĞINA DÜŞTÜ!

Kadir ve Cansız hızla Zeynep’in yanına geldiler. Cansız, imha edilmesi öylesine zor bir bomba düzeneği hazırlamıştı ki, Zeynep’ten sonra Kadir de Cansız’ın ölüm tuzağının içine düştü. Kadir, Zeynep’in telkinleri ile Cansız’ı öldürmedi ve Cansız kaçtı. Bomba imha ekipleri geldi ama düzeneğe müdahale edemediler. Kurtulmaları mucizelere kalan Kadir ve Zeynep el ele ölüme yürüdü. Kabloyu kestiler, büyük bir şans eseri bomba patlamadı. Kadir ve Zeynep böylece mutlak bir ölümden döndü.

Zeynep ve Kadir kurtuluyor:

 

VELİ, CANSIZ’I VURDU!

 Veli, kaçma planları yapan Cansız’ı öldürmek için harekete geçti ve pusuya yattı. Beklediği fırsatı da yakaladı ve Cansız’ı vurdu. Ancak adamları, yaralı haldeki Cansız’ı hızla olay yerineden kaçırdılar.

Veli, Cansız’ı vuruyor:

 

 

 KADİR, ZEYNEP’E EVLENME TEKLİF ETTİ!

Kadir sevdiği kadına; Zeynep’e evlenme teklif etti. Kadir’in, 19 yaşındayken yine kendisine evlilik teklifinde bulunmak için aldığı yüzüğü Zeynep bu kez parmağına taktı.

“Evet!”

CANSIZ, ZEYNEP’İ BIÇAKLADI!

Kadir, Zeynep, Kerem ve Cemre, Kadir ve Zeynep’in evliliğe ilk adımlarını kutlamak için eğlenmeye gittiler. Bu sırada İstanbul’dan ayrılmaya karar veren ve şehre veda eden Veli’ye, öldüğünü sandığı Cansız’dan Zeynep’i öldüreceğine dair mesaj geldi. Veli, Kadir’i uyarmaya çabaladı. Gece kulübünde Kadir ve Cansız’ın adamları arasında çatışma çıktı. Bu sırada yaşanan kargaşada Cansız, Zeynep’i sırtından bıçakladı.

Cansız, Zeynep’i sırtından bıçaklıyor:

Yapımcılığını Kerem Çatay - Pelin Diştaş’ın, yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, senaryosunu Ali Aydın’ın kaleme aldığı ‘Çarpışma’nın başrollerinde; Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz gibi birbirinden önemli isimler yer alıyor.

Çarpışma sürprizlerle dolu final bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de!