Çukur Son Bölüm İzle

Güncelleme: 05 Mart 2019 Salı, 09:26:28

Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Ercan Kesal'ın başrollerinde olduğu Çukur dizisinin 2 sezon 22. bölümünü (55. bölüm) izle

Çukur Son Bölümünü İzle

Çukur'un son bölümünü (Çukur 55. bölüm) sayfamızdan izleyin. 

 

Çukur'un Son Bölümünde Neler Oldu?

Çukur son bölümünde Koçovalılar ile Karakuzular arasındaki mücadele, yüzüklü kişinin Medet’i vurmasıyla bölündü. Duyulan silah sesiyle panikleyen Salih, Medet’in vurulduğunu görünce şoke oldu. Mahsun, Yamaç’ın verdiği dosyadaki bilgilerin doğruluğunu gizlice araştırmaya başladı. Dosyayı gören ve önceden önlemini alan Çeto, Mahsun’un gerçekleri öğrenmesini engelledi. Medet’in kendine gelmesiyle rahat bir nefes alan Salih, Koçovalılarla birlikte hareket etmeye devam ederken bir yandan da kendi kurallarına göre oynamaya karar verdi. Yamaç, Mahsun’un kendisine inanmamasıyla hayal kırıklığı yaşarken Selim, Mahsun’u ikna edecek çok önemli bir delile ulaştı. Yamaç planıyla, Karakuzuların ameliyat fotoğraflarını Mahsun’un görmesini sağladı. Bu sırada aynı anda Uluç’un, Şenol’un ve Damla’nın yerini basan Karakuzular her yeri talan etti. Gördükleri üzerine doktora hesap soran ve gerçekleri öğrenen Mahsun yıkıldı. Mahsun, Çeto’ya çok ağır sözler söyleyerek onu bırakıp giderken, Koçovalılar olan biteni zevkle izledi. 

 

 

Çukur'un Yeni Bölümünden İlk Sahne Yayınlandı!

Cumali ve Yamaç’ın eğlenceli anlarının ekrana geldiği sahnede Cumali, büyük haberi Yamaç’a veriyor. Cumali, Yıldız’la evleneceğini Yamaç’a söylerken, abisinin mutluluğunu paylaşan Yamaç’ın keyifli halleri dikkat çekiyor.