Yeni Gelin izleyiciyi yine keyiflendirecek!

Güncelleme: 22 Eylül 2018 Cumartesi, 11:01:16

'Yeni Gelin', üçüncü sezonun ilk bölümüyle SHOW TV şöleninin katsayısını daha da artıracak.

Jessica May
1.Yeni Sezona Nasıl Hazırlandınız?
Bu yaz düğünüm oldu ve bir süre Brezilya’daydım. Düğünden sonra kendime vakit ayırıp kitap okumaya ve farklı kıtalarda çekilmiş filmleri izlemeye başladım. Benim yapmaya çalıştığım ve her zaman bunu dile getirdiğim bir şey var. Ben Türkçeyi para biriktirir gibi her gün kumbarama bir kelime atarak öğrenmeye çalıştım ve bu çabam hala devam ediyor. Her gün en az bir kelime öğrenme kuralım var. Bir gün bunu yapmadığım zaman kendimi düne borçlu gibi hissediyorum. Okuduğum kitaplarda bilmediğim kelimelerin altını çizerek o kelimelerin ne anlama geldiğini öğrenmeye çalışıyorum. Senaryomuzda sürekli karşıma çıktığı için, tam olarak ne anlama geldiğini anlamadığım atasözü ve deyimler ile karşılaşıyordum. Özellikle son zamanlarda yeni deyimler öğrenmekten çok keyif almaya başladım. Çünkü Türkçe ve İngilizce olarak hazırlanmış çok güzel bir deyimler ve atasözleri sözlüğü buldum. Artık biri bana “eteklerin zil çalıyor” dediği zaman donup kalmıyorum ya da birinin açıklama yapmasını beklemiyorum. Sözlüğümü açıp manasını öğreniyorum.Türkçe, deyimler ile gerçekten çok daha eğlenceli gelmeye başladı bana. Türkçemi giderek ilerletmeye, daha akışkan bir şekilde konuşmaya çalışacağım. Ayrıca aldığım oyunculuk eğitimlerim de devam ediyor.
2.İzleyicilerinize söylemek istedikleriniz neler?
Bu üçüncü sezonumuz ve her bölümde daha iyi oturmuş bir işle bizi izleyenlerin karşısına çıkıyoruz. Çünkü ekibimizle birlikte çok zaman geçirdik ve bu avantajımız işimize yansıyor. Başından beri izleyenler çok iyi bilir, özellikle sezon başlangıçlarımızın olduğu bölümleri çok daha özenerek çekeriz. Çünkü 2-3 ay seyircilerimizden uzak kalıyoruz ve arada bir özlem oluşuyor. Gerçekten çok güzel bölümler geliyor. Cumartesi gününü beklesinler.
3.Bu sezon bizi neler bekliyor?
Yönetmenimiz ve senaristimiz Ersoy Güler yine sürprizler yaparak bizi şaşırtacak bir bölüm hazırlamış. Senaryo geldiğinde heyecanla okudum. Yazıp yöneten aynı kişi olduğu için çok avantajlı olduğumuzu düşünüyorum. Ersoy Güler sürprizlerle seyirciyi şaşırtabilen bir usta. Bazen çekerken aklına bir şey geliyor ve hemen o anda yazıp çekiyoruz. Bu sürprizlerin işimize enerji veren inanılmaz bir detay olduğunu düşünüyorum. Cumartesi akşamı güzel sürprizler var, Yeni Gelin’i kaçırmayın derim.

Tolga Mendi
1.Yeni sezona nasıl hazırlandınız?
Yeni sezona dinlenmekten çok eğitim alarak ve bol bol spor yaparak yaklaşık 50 saat ders aldım diyebilirim. Yeni sezonun başlangıçtaki askeri sahneleri beni çok heyecanlandırdığı için ekstra eforla hazırlandım diyebilirim.
2.Bu sezon bizi neler bekliyor?
Bu sezon bizi duygusal komedi ağırlıklı bir dizi bekliyor. Bella’nın hamileliği, Hazar’ın yaşadığı sıkıntılar, birbirinden heyecanlı aksiyonlar seyircimizi yer yer ağlatıp yer yer kahkahalara boğacağımız sürükleyici bir hikaye bekliyor diyerek çok tüyo vermeden azcık heyecanlandıralım

 

 

 

 

Lale Başar


1.Yeni sezona nasıl hazırlandınız?
Çok yorucu bir sezonun ardından ailem ve sevdiklerimle güzel bir tatil yaptım. Oynadığım karakterden hiç kopmayarak dolu dolu üç ay geçirdim.
2.İzleyicilerinize söylemek istedikleriniz neler?
İzleyiciler bizi bırakmasınlar çünkü biz çok çalışıyoruz her bölüm daha da güzelini yapmaya çalışıyoruz.

3.Bu sezon bizi neler bekliyor?
Bu sezon neler olacağını bizde bilmiyoruz ama üçüncü sezon olması dolayısıyla karakterler deyim yerindeyse ballandı tatlandı biz ne kadar zevk alırsak seyirci de o derece mutlu olur inancındayım.

Ece İrtem
1.Yeni sezona nasıl hazırlandınız?
-Yeni sezona hazırlanırken ilk amacım motivasyondu. bunu sağlamak için yaz tatilim boyunca enerji toplayabileceğim aktiviteler yaptım. kafamı tam anlamıyla boşaltıp iyi enerjiyle deşarj etmek için bilmediğim bir kültürlere ortamlara yolculuk ettim( yurtiçi/yurtdışı) bizim işimizde iyi bir şey ortaya koymak için temel gıda enerji ve motivasyon.
2.Bu sezon bizi neler bekliyor?
-Bu sezon da dolu dizgin her anı izleyiciyi tetikte tutacak hikayelerimiz olacak. Diziye yeni kanlar dahil oluyor e tabi haliyle bambaşka serüvenler doğuracak bu durum. Biz de heyecanla bekliyoruz başımıza neler gelecek diye :)

 

 

 

 

 

Zeynep Konkande


1.Yeni Sezona Nasıl Hazırlandınız?
-Hazırlık aşamasında çok bir şey yapmadım ama eski bölümleri izleyerek bulduğumuz rolle ilgili nüansları hatırlamaya çalıştım.
2.İzleyicilerinize söylemek istedikleriniz neler?
Duygusal komedi vaadimiz yeni sezon için.
3.Bu sezon bizi neler bekliyor?
Yeni sezonunda da izleyicilerimize Cumartesi akşamları aileleriyle birlikte izleyebilecekleri güzel bir diziyi Show TV ekranlarında sunmaktan keyif duyuyoruz.