Meleklerin Aşkı'nın 6. Bölümünde neler olacak?

Güncelleme: 08 Ağustos 2018 Çarşamba, 14:42:56

Yağmur’un aşkı, artık Kaf Dağı’nın ardında değil, uçurumun kenarındadır.

Necmettin’in anadilini kaybetmesiyle birlikte Çekilmez’lerin hayatı, daha da çekilmez hale gelmiştir. Aile, bir yandan Necmettin’i iyileştirmenin yollarını ararken bir yandan da Melike’nin kıskançlık krizleriyle uğraşmaktadır. Necmettin, bu soruna acilen çözüm bulmaya çalışır. Tabi ki bulduğu yöntem, kendi başını daha da belaya sokmaktan ve Melike’nin krizlerini daha da körüklemekten başka bir işe yaramaz. 

Çekilmez’ler evi, tam bir savaş alanına dönmüştür. Çünkü evde artık yeni bir savaş cephesi açılmıştır. Yağmur, bir yandan onların savaşından sağ kurtulmaya çalışırken bir yandan da Deniz’le uğraşmaktadır. Deniz’in varlığı; hem Melek’in Yağmur’dan uzaklaşmasına sebep olmakta, hem de Yağmur’un aşkını ilanına engel olmaktadır. Sercan hem Mehtap’la yakınlaşmak, hem de Yağmur’la Melek’i yakınlaştırmak için onları kendi yazlığına davet eder. Ama Deniz, orda da onları rahat bırakmaz. Yağmur, yine aşkını itiraf edememiş, yine Melek’e uzaktan bakmakla yetinmiştir. İmdadına tabi ki Rukiye yetişir. Melek ve Yağmur’la birlikte bir kamp tatili ayarlar. Ama Rukiye, kendi planını yaparken Melek ve Yağmur da boş durmamış, ona bir sürpriz hazırlamıştır. Bu sürpriz, Rukiye’yi çileden çıkarır. Çünkü kamp tatilinin davetsiz misafiri, Ekrem’den başkası değildir. Kamp tatili, Yağmur ve Melek için romantik bir  organizasyon olacakken, Ekrem ve Rukiye’nin bitmek bilmeyen hırsları yüzünden  mahvolur.

Rukiye, her fırsatta Ekrem’den geçmişin intikamını almaktadır. Fakat Rukiye, kantarın topuzunu kaçırmış, Ekrem yataklara düşmüştür. Yağmur ve Melek, Ekrem için yardım bulmaya gittiklerinde Yağmur, ilk defa Melek’i sonsuza kadar kaybetmenin eşiğine gelmiştir. Çünkü Yağmur’un aşkı, artık Kaf Dağı’nın ardında değil, uçurumun kenarındadır. Yağmur, elini uzatsa da Melek tutabilecek midir?