Darısı Başımıza İlk Bölümüyle Zirveye Oturdu!

Güncelleme: 05 Temmuz 2018 Perşembe, 11:46:48

Show TV’nin dün akşam izleyicileriyle buluşan yeni dizisi Darısı Başımıza izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı. Darısı Başımıza, dün akşam yayınlanan ilk bölümüyle AB’de 4,12 izlenme oranı (rating), 15,55 izlenme payı (share), ABC1 20+'da 4,11 izlenme oranı (rating), 14,79 izlenme payı (share), T

“Bir Tutam Aşk, Bir Yudum Mutluluk ve Bolca Kahkaha!” mottosuyla yola çıkan Darısı Başımıza ilk bölümüyle adını zirveye yazdırırken, sosyal medyada da yankı uyandırdı.

SOSYAL MEDYADA #DARISIBAŞIMIZA KONUŞULDU!

Darısı Başımıza’nın heyecanla beklenen ilk bölümünün başlamasıyla birlikte izleyiciler #DarısıBaşımıza etiketi ile Twitter’da yorumlarını paylaştı. #DarısıBaşımıza etiketi Twitter'ın Türkiye gündeminde 17 saat, dünyada 3 saat 35 dakika TT listesinde kaldı. “Darısı Başımıza”nın başrollerini Ozan Dolunay, Elif Doğan ve Devrim Yakut paylaşırken, oyuncu kadrosunda Açelya Topaloğlu, Özgün Karaman, Nergis Kumbasar, İbrahim Kendirci, Sevinç Erbulak, Dilek Çelebi, Ulvi Alacakaptan, Yüksel Ünal, Burak Can, İlay Erkök, Gizem Ergün, Eda Başlamışlı gibi güçlü isimler yer alıyor.

 

Darısı Başımıza’nın dün akşam ekrana gelen ilk bölümünde Zerrin, ortanca kızı Öykü’nün evleneceği haberini tüm mahalleliye söyledi. Cem’e sürpriz yapmak için seyahatinden bir hafta erken dönen Öykü, aldatıldığını öğrenince gözyaşları içinde Cem’i terk etti. Nişan yüzüğünden kurtulmak için bir otelin çatı katına çıkan Öykü ile Ozan’ın yolları keşişti. Hiç tanımadığı bu yabancı adam, Öykü’nün yaşadığı en kötü günü mucizevî bir şekilde iyileştirdi. Birlikte vakit geçiren ikilinin sahilde yakınlaştığı romantik anlar beğeni topladı. Cem, Öykü’yü aldatmadığına inandırınca Öykü, Cem’le evlenmek üzere İstanbul’a geri döndü. Kız isteme gününde Zerrin mutluluğunu kimsenin bozamayacağını düşünürken, karşısında ezeli düşmanı Canan’ı buldu. Ozan’la yaşadıkları yüzünden hissettiği vicdan azabından kurtulamayan Öykü’nün en büyük desteği ablası Rüya oldu. Annelerinin karşı karşıya gelmesine rağmen birlikte yürümeye karar veren Cem ve Öykü, büyük bir sürprizle karşılaştı. Öykü’nün Ozan’ı karşısında bulduğu ve Cem’in “Ağabey hoş geldin!” sözleriyle büyük bir şaşkınlık yaşadığı final sahnesi izleyenleri ekran başına kilitledi.

 

DARISI BAŞIMIZA’NIN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği, Show TV'nin yeni dizisi "Darısı Başımıza"nın 2. bölüm tanıtımı yayınlandı. Ozan’la yaşadıkları öğrenilince Öykü, “Gerçekten onun kim olduğunu bilmiyordum!” sözleriyle kendini savunmaya çalışıyor. Ağlamaklı gözlerle neler olduğunu anlamaya çalışan Öykü’nün, karşısında Cem ve Ozan’ı bulduğu anlar heyecanı yükseltirken Öykü, “Sen beni öptün!” sözleriyle Ozan’ı suçluyor.

Darısı Başımıza’nın yeni bölümü 11 Temmuz Çarşamba günü saat 20.00'de Show TV'de!