'Güzel bir ekiple güzel bir iş'

Güncelleme: 12 Nisan 2018 Perşembe, 10:07:13

Bu akşam izleyici ile buluşacak olan 'Servet'in yıldız oyuncularından çok özel açıklamalar!

Show TV’nin romantik-dram türündeki yeni dizisi “Servet” bu akşam izleyiciyle ilk randevusuna çıkacak. Oyuncu kadrosu, HT Magazin’le duygularını paylaştı:

 

‘Bu iş benim için çok farklı’

Dizide Can karakterini canlandıran erkek başrol oyuncu Yusuf Çim, rolüne nasıl hazırlandığını ve setteki ortamı şu sözlerle anlattı:

Ortaks Yapım çalışanlarıyla birlikte, çekimlere başlamadan önce karakterimi tanımak için bayağı vaktim oldu. Bu iş benim için diğerlerinden çok farklı. Özellikle Ali Sürmeli ve Arsen Gürzap’la çalışma fırsatı bulduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum.” 

“Güzel bir ekiple güzel bir iş yapıyoruz.”

Genç neslin gözde oyuncularından Bahar Şahin, dizide canlandırdığı Ferah karakteri ile başrolü Yusuf Çim’le paylaşıyor. Ünlü oyuncu yeni projesiyle hissettiklerini bakın nasıl tanımlıyor:

‘Çok güzel bir işteyim’

“Yapım, ekip ve oyuncu kadrosu ile çok güzel bir iş içerisindeyim. O yüzden çok heyecanlıyım. Güzel bir ekiple güzel bir iş yapmaya çalışıyoruz. Umarım ekrana da bu şekilde geçer. İyi ki bu projedeyim diliyorum.” 

‘İyi bir ekip bir arada’

Ekip ruhunun önemine dikkat çeken oyuncu Kanbolat Görkem Arslan,

“Oldukça profesyonel bir bakış açısıyla çalışan yapım şirketimiz titiz çalışmalar sonucu iyi bir ekibi bir araya getirdi” diyor. 

‘Tam bana göre bir rol’

Küçük yaşlarından itibaren sahnede olan oyuncu Miray Akay, Narin karakterini kendine benzettiğini söylüyor:

“Tam bana göre bir rol. Bu karakter için beni seçmelerinden gurur duydum.”

‘Servet benim için fırsat’

Korkmaz karakteriyle izleyeceğimiz Baran Bölükbaşı, dizide yer almasını bir maceranın içinde bulunmaya benzetip ekliyor:

“Oyunculukta her karakter kendinizi tanımanız için bir fırsat aslında. Bu nedenle çok cazip geldi.”

‘Dizi için çok çalıştık’

Dizinin usta isimlerinden Tülay Günal heyecanını;

“Seyircimize iyi bir iş sunmak için çok çalıştık. Herkesi bu gerçek masala davet ediyoruz. Takdir tabii ki izleyicinin” sözleriyle anlattı. 

‘Oynarken çok şey öğrendim’

Servet'in renkli karakterlerinden biri olan kuyu rolüyle izleyeceğimiz Kadim Yaşar,

“Oynarken çok şey öğreniyorum. Hâlâ öğreniyor olmak çok güzel. ekip arkadaşlarıma bu nedenle çok teşekkür ediyorum” diyor.

‘Rolümün anlamı büyük’ 

Dueu rolünde izleyeceğimiz genç oyuncu Alicia Kapudağ,

“Duru Fettah gibi güçlü, kararlı, zeki, hırslısı ve kendi ayakları üzerinde duran genç bir kızı canlandırmak çok anlamlı” diyor.