• Anasayfa /
  • "Minik Kalpler İçerde" projesi hayata geçti!

"Minik Kalpler İçerde" projesi hayata geçti!

Güncelleme: 23 Mart 2018 Cuma, 17:20:13

Ay Yapım’ın geçtiğimiz yıla damgasını vuran fenomen dizisi İçerde’nin Minik Kalplerle El Ele Derneği (MİKA-DER) ile gerçekleştirdiği “Minik Kalpler İçerde” sosyal sorumluluk projesi hedefine ulaştı.

İçerde dizisi oyuncuları, Show TV, Ay Yapım ve sevgili izleyicilerimizin büyük destek verdiği proje kapsamında toplanan bağışlardan elde edilen gelirle yapımına katkı sağlanan Tekirdağ Kapaklı Mika-Der Çocuk Destek (Rehabilitasyon) Merkezi’nin kapıları; bugün Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya’nın katılımıyla desteğe ihtiyacı olan çocuklar için açıldı. Açılışta Ay Yapım yöneticisi Pelin Diştaş, İdari Yapımcı Yamaç Okur, Show Tv Kurumsal İletişim Koordinatörü Tuğçe Atayurt, İçerde dizisinin değerli oyuncuları Gözde Kansu ve Barış Kıralioğlu, İçerde’nin adını taşıyan idari binanın girişinde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

İçerde dizisi ekibi ve çok değerli izleyicilerinin kıymetli katkılarıyla hayata geçen bu güzel projeye destek olan herkese teşekkür ederiz. #minikalpleriçerde

Tekirdağ Kapaklı Mika-Der Çocuk Destek (Rehabilitasyon) Merkezi; geçmişlerinde yaşadıkları ağır travma nedeniyle hayata küsmüş, suça meyilli dezavantajlı çocuklarımızın rehabilite edilerek yeniden hayata kazandırmayı amaçlıyor.

Merkez; 32 bin metrekare arazi içinde 12 bin metrekare alanı kapsayan her villada 10 çocuğun yaşayacağı toplam 40 çocuk kapasiteli iki katlı 4 villa, 1 idari bina ve 1 açık oyun alanından oluşuyor.