Ekranda 'Fİ' zamanı!

Güncelleme: 22 Mart 2018 Perşembe, 09:50:42

Başrollerini Serenay Sarıkaya, Ozan Güven ve Mehmet Günsür’ün paylaştığı ‘Fi’, bu akşam Show TV’de izleyiciyle buluşacak.

Türk dizi sektörünün dinamiklerini değiştiren “Fi”, dijital platform yayınının ardından, ikişer bölüm halinde Show TV’de izleyiciyle buluşacak.

Seranay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç ve Büşra Develi’nin başrolleri paylaştığı “Fi”, bu haftadan itibaren her perşembe ikişer bölüm halinde Show TV ekranında olacak. Güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikâyesiyle milyonlarca kişiyi peşinden sürükleyen dizi, ihtiyaç duyduğu her şeye sahip ünlü psikiyatr Can Manay’ın, genç balerin Duru ile karşılaştıktan sonra değişen ve değiştirdiği hayatların tutku, gizem ve arayış dolu hikâyesini anlatıyor.

 

Nefes kesen gösteri

BU akşam izleyeceğimiz ilk iki bölümün özetine gelince: Ülkenin en tanınmış psikiyatrlarından biri olan Can Manay’ın yolu, genç balerin Duru ile kesişir. Can, müzisyen sevgilisi Deniz’le beraber yaşayan Duru’nun muhteşem güzelliği karşısında adeta büyülenir. Duru’nun nefes kesen gösterisinin damga vuracağı bölümde Can, Duru’nun kalbini kazanmaya karar verir. Amacına ulaşmak için vakit kaybetmeden harekete geçer. Yaptığı bir oyunla Duru ve Deniz’in yaşamlarına güvenilir bir dost olarak sızmayı başarır. Can Manay, Duru ve Deniz için sınırlarını zorlayacaktır. Sorusuyla Can Manay’ı tedirgin eden gazeteci Özge ise kötü bir sürprizle karşılaşır…