• Anasayfa /
  • Servet dizisi oyuncuları kimdir?

Servet dizisi oyuncuları kimdir?

Güncelleme: 20 Mart 2018 Salı, 15:26:52

  • 1

    YUSUF ÇİM (CAN YİĞİT)

    Kudret Fettah’ın evladı gibi büyütüp şirketini emanet ettiği, adil ve güvenilir biridir. Fettah ailesine sarsılmaz bir sadakatle bağlı olan Can, ailenin biricik kızı Hande’yle evlilik yolunda ilerlerken, Ferah’ın hayatına girmesiyle gerçek aşkla tanışır.

    Yusuf Çim Kimdir, Kaç Yaşında?

    Akademi 35.5 Sanat Evinde oyunculuk eğitimi almıştır. 2009 yılından itibaren birçok markanın ve derginin katalog çekimlerinde yer almıştır. 2011 Best Model of Turkey öncesi ve sonrası birçok defile de boy göstermiştir. Müzik kariyeri 2013 Ağustos'da çıkardığı "Olsun Bi Kere" EP Albümüyle başlamıştır.  Yer aldığı bazı diziler: Çilek Kokusu, Hanım Köylü, İçimdeki Fırtına, Seven Ne Yapmaz’dır.

  • 2

    BAHAR ŞAHİN (FERAH)

    Ferah, bütün yaşamını Çocuk Esirgeme Kurumu’nda geçirmiş olsa da hayata gülen gözlerle bakan, yüreği iyilikle dolu bir kızdır. Henüz bilmese de güçlü bir ailesi vardır ve hayalini bile kuramayacağı kadar büyük bir servetin sahibidir.

    Bahar Şahin Kimdir, Kaç Yaşında?

    Bahar Şahin, ilk oyunculuk deneyimini başrolünü Keremcem ve Ezgi Asaroğlu’nun paylaştığı “O Hayat Benim” dizisinde canlandırdığı Müge karakteri ile yaşamış; daha sonra ise “Lise Devriyesi” dizisi ve Kayıtdışı dizisinin kadrosunda yer almıştır.

  • 3

    ALİ SÜRMELİ (KUDRET FETTAH)

    Her insanın kötü tarafında bir iyilik, iyi tarafında da bir kötülük vardır. Tıpkı Kudret Fettah’ta olduğu gibi. Hayatı hatalarla dolu bir işadamı olan Kudret Fettah, korkulması gereken tekinsiz biridir.

    Ali Sürmeli Kimdir, Kaç Yaşında?

    Sürmeli, Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü‘nden 1985 yılında mezun oldu. Sokak Tiyatrosu, Dostlar Tiyatrosu ve Devlet Tiyatrosu‘nda çalıştı. 1988 yılında “Dönüş” adlı film ile sinema dünyasına girdi. İsmail Dümbüllü, Ulvi Uraz, 1996 yılında 8. Ankara Ulusal Film Yarışması “Yardımcı Erkek Oyuncu” ödülünü aldı. 1995 yılında “Sokaktaki Adam” rolü ile SİYAD Ödüllerine layık görüldü. 1998 yılında “Karşık Pizza” adlı filmde rol aldı. 1999 yılında başrolünde Kenan İmirzalıoğlu‘nun yer aldığı “Deli Yürek” adlı televizyon dizisinde Turgay Atacan rolünde görüldü. 2000 yılında Antalya Altın Portakal Film Festivali‘nde “Filler ve Çimen” adlı sinema filmiyle “En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu” ödülünü aldı. 2001 yılında Semir Aslanyürek‘in yönettiği “Şellale” adlı filmde Süleyman adlı karakteri canlandırdı. “Aşka Sürgün”, “Yağmurdan Sonra”, “Hürrem Sultan” gibi televizyon dizilerinde rol aldı. 2006 yılında Semir Aslanyürek’in “Eve Giden Yol 1914” ve Ömer Fark Sorak‘ın “Sınav” adlı filmlerinde rol aldı.  2015 yılında Baba dizisinde rol alan Ali Sürmeli en son 2017 yılında yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül’ün yaptığı Vezir Parmağı isimli sinema filminde Müstesna karakterini canlandırmıştır.

  • 4

    ARSEN GÜRZAP (BELKIS FETTAH)

    Kudret Fettah’ın karısı Fettah ailesinin gölge lideridir. Herkes kadar iyi, herkes kadar kötü biri olan Belkıs’ın, söz konusu çocukları olduğunda yapamayacağı şey yoktur.

    Arsen Gürzap Kimdir, Kaç Yaşında?

    Gürzap, Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Yüksek bölümü mezunu olup, Ankara Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'nde sanat hayatına başladı. 1987'den bu yana İstanbul Devlet Tiyatrosunda oyuncu ve yönetmen olarak görev yapmaktadır. Tiyatro İstanbul'da da bir süre çalışan sanatçı; MSÜ Tiyatro bölümünde de dersler vermiş olup, eşi Can Gürzap ile birlikte Dialog adlı okulun kurucu kadrosunda yer aldı. 15 yılda 15.000 mezun veren okulda sunuculuk, güzel konuşma, insan ilişkileri eğitmeni olarak dersler vermektedir. Arsen Gürzap sinema filmleri ve dizilerde de rol almış, seslendirme çalışmaları da yapmıştır. Son yıllarda en ses getiren seslendirme çalışması LÖSEV Lösemili çocuklar Vakfı'nın tanıtım filmleri olmuştur.

  • 5

    TÜLAY GÜNAL (SEVİM)

    Kudret Fettah’ın en büyük günahını bilen sırlarla dolu bir kadındır.  Yıllar önce Ferah’ın hayatta kalmasını sağlayan ve bundan sonraki süreçte de onu yaşatmaya çalışacak olan örnek bir kadındır.

    Tülay Günal Kimdir, Kaç Yaşında?

    Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü’nde eğitim aldı. Mezun olduktan sonra İstanbul'da bir süre şarkıcılık yaptı. 1993 senesinde Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda oyuncu olarak çalışmaya başladı, birkaç sezon sonra Ankara Devlet Tiyatrosu'na tayin oldu. 2007 yılı itibarıyla, Ankara Devlet Tiyatrosu'nda görev yapmaktadır.

    Devlet Tiyatroları'ndaki görevinin dışında çeşitli özel tiyatrolarda da çalışmalar yapar. Çalıştığı özel tiyatrolar arasında Dostlar Tiyatrosu, Oyun Atölyesi ve DOT’da bulunmaktadır. "Ben Bertolt Brecht" oyunundaki rolüyle 2012 Afife Jale Tiyatro Ödülleri'nde En iyi Müzikal Kadın Oyuncu ödülünü almaya hak kazanmıştır. Ay Tutulması, Asi, Yuvadan Bir Kuş Uçtu, Umutsuz Ev Kadınları, Kördüğüm, Fi, FiÇi dizilerinde yer almıştır.

  • 6

    KANBOLAT GÖRKEM ARSLAN (YENER FETTAH)

    Kudret Fettah’ın büyük oğludur. Kazanmak için her yolu mubah gören, bu uğurda elini kana bulamaktan bile çekinmeyecek kadar yoldan çıkmış biridir.

    Kanbolat Görkem Arslan Kimdir, Kaç Yaşında?

    Oyunculuk eğitimini Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde alan Arslan, televizyon ekranlarındaki kariyerine 2004 yılında Çemberimde Gül Oya ile başlamıştır. 1998 yılından bu yana Tiyatro sahnelerinde yer alan Arslan'ın 'Daire','Yurt', 'Teslimiyet' gibi sinema filmleri de bulunmaktadır. Çemberimde Gül Oya, Yer Gök Aşk, Ezel, Poyraz Karayel, Hayat Bazen Tatlıdır gibi dizilerde yer almıştır.

  • 7

    BARAN BÖLÜKBAŞI (KORKMAZ)

    Ferah’ın Çocuk Esirgeme Kurumu’ndan biricik dostudur. Gerçek bir yol arkadaşıdır. Her koşulda ayakta kalmayı bilen, güçlü bir kişiliğe sahiptir.

    Baran Bölükbaşı Kimdir, Kaç Yaşında?

    Eğitimini Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü’nde tamamlamıştır. Antalya Replik Sanat Eğitim Kurumlarında temel oyunculuk, Cüneyt Sayıl oyunculuk atölyesinde kamera önü oyunculuk eğitimi alan Bölükbaşı Adı Efsane ve Sevdanın Bahçesi dizilerinde rol aldı.

  • 8

    CEMRE GÜMELİ (HANDE FETTAH)

    Kudret Fettah’ın biricik kızı, medarı iftarı, göz bebeği olan Hande; kazanma hırsından uzaktır. Ancak aşkta dominant bir kadındır.

    Cemre Gümeli Kimdir, Kaç Yaşında?

    İstanbul Bilgi Üniversitesi Sanat ve Kültür Yönetimi Bölümü mezunudur. Oyunculuk hayatına tiyatro ile başlayıp çeşitli ekiplerle çalıştıktan sonra New York’da Meisner Tekniği eğitimi almıştır. Tatlı İntikam dizisi ile ekran kariyerine başlamıştır. Bir yandan tiyatroya da devam eden Gümeli Kumbaracı50 ekibindedir, halen 3. Richard oyununda oynamaktadır.

  • 9

    ALICIA KAPUDAĞ (DURU FETTAH)

    Yener Fettah’ın kızıdır.  Fettah ailesinin diğer üyelerinden oldukça farklıdır. Son derece zekidir. İnsanlara tepeden bakan bir kişiliği olsa da attığı her adımda politik bir doğruluğa sahiptir.

    Alicia Kapudağ Kimdir, Kaç Yaşında?

    Alicia Kapudağ Kanadalı olup aslen ise Türk asıllıdır.  Çok iyi derecede İngilizce, Yunanca, Fransızca ve Türkçe konuşan Alicia Kapudağ liseyi İstanbul'da okumuştur.  İstanbul International Community School’da lise eğitimini tamamladıktan sonra ise Toronto Üniversitesi'ne giren Alicia Kapudağ, burada Sahne Sanatları bölümünde oyunculuk eğitimi almıştır.  Oyunculuğunun yanı sıra müzisyenlik kimliği de olan Alicia Kapudağ, söz yazarlığı ve vokalistlik de yapmaktadır. Cinayet, Hayat Yokuşu, Küçük Ağa, Eğlendirme Dairesi ve Ateşböceği dizilerinde rol aldı.

  • 10

    BARIŞ YALÇIN (EFE DEMİRKOL)

    Kudret Fettah’ın ezeli rakibi Tarhan Demirkol’un oğludur. Uzun yıllar birlikte olduğu Hande’yi yeniden elde etmek için yapmayacağı şey yoktur.

    Barış Yalçın Kimdir, Kaç Yaşında?

    Böyle mi Olacaktı dizisiyle televizyon kariyerine başlayan Yalçın, Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku, Su ve Ateş, Evim Sensin, Dedemin İnsanları ve Hırsız Var isimli sinema filmlerinde Deli Gönül, Aşk Yeniden, Ruhumun Aynası, Huzur Sokağı, Mavi Kelebekler, Sende Gitme, Tek Başımıza, Samanyolu, Yemin, 29-39, Emret Komutanım, Üç Kadın, Beşi Bir Yerde isimli dizilerde rol almıştır.

  • 11

    BORA CENGİZ (BAŞAR FETTAH)

    Fettahların küçük oğludur. Yaşamı eğlenceden ibaret olan Başar, manipülasyona açık biridir.

    Bora Cengiz Kimdir, Kaç Yaşında?

    İlk olarak 2008 yapımı bir televizyon dizisi olan Peri Masalı’nda canlandırdığı “Tolga” karakteri ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu, daha sonra Kıskanmak isimli sinema filminde, ardından da Maskeli Balo, Kavak Yelleri, Türkan, Bebek İşi, Bodrum Masalı isimli dizilerde rol aldı.

  • 12

    EVREN DUYAL (GÖNÜL)

    Korkmaz’ın annesidir. Geçmişte Korkmaz’a iyi bir anne olamasa da bundan sonra iyi bir anne olmaya çalışacak, hayat yorgunu bir kadındır.

    Evren Duyal Kimdir, Kaç Yaşında?

    Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Önce 'Bizim Tiyatro', sonrasında ise 'Tiyatro Ti'ye katılan sanatçı, 1998'den 2001 yılına kadar İstanbul Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nde Tiyatro Bölüm Başkan Yardımcısı olarak ses, nefes, fonetik ve oyunculuk dersleri verdi. Ayrıca birçok kurumda drama eğitimi veren Duyal, yer aldığı “Milena’dan Kafka’ya Mektuplar", "Bekleme Odası", "Masal Bu Ya", "Başkan ve Hayalet", "Haftanın Elemanı" gibi tiyatro oyunlarının yanı sıra Aşk-ı Memnu, Eksik Etek, Bir Günah Gibi, Dedemin Dolabı  dizilerinde de rol aldı.

  • 13

    BEKİR ÇİÇEKDEMİR (CAFİ)

    Son derece yöresel, dünya tatlısı, sempatik bir adamdır. Kısa bir süre önce ayrıldığı Gönül’e deliler gibi âşıktır.

    Bekir Çiçekdemir Kimdir, Kaç Yaşında?

    1993’ten itibaren Adana'da Kent Tiyatrosu'nda tiyatro yaşamına başladı. Bekir Çiçekdemir'in sahneye ilk çıkışı Adana Seyhan Belediyesi Tiyatro topluluğunda Red Kit ve Daltonlar oyunuyla olmuştur. 1996 yılında Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nde okumaya başladı. Aynı yıl okulun tiyatro kolunda görev aldı.

    1997 yılında Adana Devlet Tiyatrosu'nun Üçkâğıtçı ve Kanlı Nigar oyunlarında görev aldı. 1999 yılına kadar Seyhan Belediyesinde oyuncu ve teknik ekip olarak çalışmaya devam etti. Aynı yıl Ziraat fakültesini son sınıfta bırakıp, Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'ne girdi. 2001 yılında Hacettepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'ne yatay geçiş yaptı ve 2003'te mezun oldu. Aynı yıl İstanbul'a geldi. Tiyatro Kare'de Can Doğan, Nedim Saban ve Fatih Gülar'ın yönettiği ''Üç Çocuk'' oyununda oynadı ve televizyon işlerinde çalıştı.  Bekir Çiçekdemir, 2012 yılında Karaoğlan filminde Vepko rolü ve Turgut Özakman'ın senaryosunu yazdığı Çanakkale 1915 filminde rol aldı.

  • 14

    DENİZ ATAM (KOMİSER ERCAN)

    Savcı Yaşar’la birlikte çalışan, işinde son derece dikkatli polis memurudur.

    Deniz Atam Kimdir, Kaç Yaşında?

    İlk olarak 1999 yılında sahneye çıktı. Toplumsal Araştırmalar Vakfı,  Devlet Tiyatroları Opera ve Bale Çalışanları Vakfı (TOBAV) ve Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde oyunculuk, dramaturgi, oyun yazarlığı, sahne ve kostüm tasarımı ve kukla yapımı eğitimleri aldı. Birçok özel tiyatroda oyunculuk, sahne ve ışık tasarımı, yönetmenlik, yapımcılık görevlerini üstlendi. Son olarak Özen Yula’nın yazıp yönettiği, prömiyeri Uluslararası Erbil Tiyatro Festivali’nde yapılan ve Salt Galata’da sahnelenen “Pusulasız” adlı iki kişilik oyunda Beyti Engin ile birlikte rol aldı.  Adı Efsane, Bizim Okul, Hayat Devam Ediyor, Akasya Durağı, Deli Saraylı, Havalimanı, Aşk Bir Hayal, Arka Sokaklar, Son Bahar, Sevgili Dünürüm, Yalancı Yârim, Kurtlar Vadisi Terör, Kınalı Kuzular, Parmak İzi adlı dizilerde rol aldı. TİYATRAL İSTANBUL dergisinde köşe yazarlığı ve genel yayın yönetmenliği, TİYATRO GAZETESİ'nde yazı işleri müdürlüğü ve yayın yönetmenliği görevlerini üstlendi. Oyuncular Sendikası, Sinema Oyuncuları Meslek Birliği ve Tiyatro Oyuncuları Derneği (TODER) üyesidir.

  • 15

    AHMET KAYNAK (YAŞAR KARAÇAM)

    Yıllar önce Kudret Fettah’ın tarumar ettiği Karaçam ailesinden ayakta kalmış birkaç kişiden biridir. Sıra dışı bir savcı olan Yaşar Karaçam, her ne pahasına olursa olsun Kudret Fettah’ı adalet önüne çıkarmaya kararlıdır.

    Ahmet Kaynak Kimdir, Kaç Yaşında?

    Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur. Gülsüm isimli dizinin 3. sezonunda yer almasından sonra sevilen Türk dizisi Yılan Hikayesi’nde yer aldı. Bunun ardından ise Dar Alanda Kısa Paslaşmalar adlı sinema filminde rol almıştı. Yedi Numara, Azad, Halet, Müjgan Bey, Düşler ve Gerçekler, Binbir Gece, Cemile ve Kaybolan Yıllar gibi yapımlarda birbirinden farklı rollerde yer aldı.

    2010 yılında Kavak Yelleri isimli dizide Erdal karakterine hayat verdi. Son Ağa, Sınıf, Kapalı Çarşı, Herkes mi Aldatır, Sen de Gitme, Tövbeler Tövbesi, Beş Kardeş isimli yapımların ardından en son olarak Yarım adlı sinema filmi ile izleyicilerin karşısına çıktı.

  • 16

    KADİM YAŞAR (KUYU)

    Kudret Fettah’ın kara kutusudur. Son derece içten biri gibi görünse de tıpkı lakabı gibi derin ve karanlıktır.

    Kadim Yaşar Kimdir, Kaç Yaşında?

    İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü Oyunculuk Ana Sanat Dalı mezunudur. İlk oyunculuk deneyimini 2002 yılında Ekmek Teknesi dizisi ile yaşamış; Urfalıyam Ezelden, Aşka Sürgün, Beşinci Boyut, Yağmurdan Sonra, Tek Türkiye, Babalar ve Evlatlar, Kaçak, Tatar Ramazan ve Paramparça, Kayıtdışı dizilerinde rol almıştır.

  • 17

    SELAHATTİN TÖZ (SELO)

    Gönül’le birlikte aynı evde yaşasa da aralarındaki ilişkinin ne olduğu pek belli olmayan, son derece itici sevimsiz biridir.

    Selahattin Töz Kimdir, Kaç Yaşında?

    Atatürk üniversitesi GSF Tiyatro Oyunculuk Sanat Dalı mezunudur. Mahalle, 6 Mantı, Muhteşem Yüzyıl, Kanıt, Kurtlar Vadisi Pusu, Payitaht isimli dizilerde yer almıştır.

  • 18

    MİRAY AKAY (NARİN)

    Ferah’ın Çocuk Esirgeme Kurumu’nda yıllarca ablalığını yaptığı Narin, çocuksu masumiyetiyle cıvıl cıvıl, neşe dolu bir kızıdır.

    Miray Akay Kimdir, Kaç Yaşında?

    Eğitimine Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi’nde devam etmektedir. 2014 yılında Balık adlı sinema filmi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan genç oyuncu; Halam Geldi, Eve Dönüş, Sarıkamış 1915 ve Kelebeğin Rüyası filmlerinde rol almıştır. 2010 yılında ise Bitmeyen Şarkı dizisinde rol almış; Güneşin Kızları, Benim Adım Gültepe ve 20 Dakika, Dayan Yüreğim dizilerinde de oynamıştır.