Çukur'da intikam rüzgarları esecek!

Güncelleme: 29 Ekim 2017 Pazar, 23:39:16

Çukur 2. Bölümde sert geliyor!

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı, sezona iddialı başlayan ‘Çukur’un ikinci bölümünde adrenalin dozu artacak. İdris Koçovalı’nın ikinci büyük oğlu Kahraman’ın öldürülmesi, mahallede intikam rüzgârları estirecek. Pazartesi akşamlarının yeni vazgeçilmezi olacak Çukur, ilk bölümüyle hem ekranlara hem de sosyal medyaya damgasını vurdu. Çarpıcı hikâyesi, etkileyici anlatımı ve dev oyuncu kadrosuyla daha ilk bölümden bu sezon izleyicileri sürükleyici bir yolculuğa çıkaracağının sinyallerini veren Çukur, heyecan dolu bir bölümle Show TV’de olacak!


Mahalleye gelişiyle taşları yerinden oynatan Vartolu’nun (Erkan Kolçak Köstendil), İdris Koçovalı’nın (Ercan Kesal) ikinci büyük oğlu Kahraman’ı (Mustafa Üstündağ) öldürtmesi, mahallede yeni bir dönemin başlangıcı olacak. İntikam rüzgârlarının eseceği yeni bölümde Yamaç’ın (Aras Bulut İynemli) da yıllar sonra Çukur’a geri dönmesi heyecanı doruk noktasına çıkaracak.


“ÇUKUR’A HAS, ÇUKUR AKSİYONU İZLEYECEKSİNİZ”


İlk bölümde mahalleli gençlerin çatıların üzerinden atlayarak birbirleriyle haberleştikleri sahnelerin göz doldurduğu ‘Çukur’da adrenalin giderek artacak. İkinci bölümde izleyicileri etkileyici dövüş ve patlama sahnelerinin beklediği dizinin aksiyon yönetmeni ve aynı zamanda dizinin Kemal’i Uğur Yıldıran Çukur’un aksiyon yönünü şu sözlerle anlatıyor: “Telefonların bile kontrol altında tutulduğu zekice oluşturulmuş bir mahallede haberleşme, kapma ve kaçırmayı parkur sporuyla birleştirdim. Aksiyon sahneleri, dizinin imza özelliklerinden birine dönüşecek, daha önce hiç denenmemiş farklı kamera teknikleri kullanılacak. Çukur’un intikamı, kavgası daha önceki intikamlar gibi olmayacak. Çukur’a has, Çukur aksiyonu izleyeceksiniz.”