Yeni Gelin zirveden inmiyor!

Güncelleme: 08 Ekim 2017 Pazar, 10:26:12

Show TV'nin eğlenceli dizisi Yeni Gelin reytinglerde birinci!

YENİ GELİN ZİRVEDEN İNMİYOR!

Show TV’nin kahkahanın eksik olmadığı dizisi Yeni Gelin, dün akşam ekrana gelen 19. bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. Dizi, Total’de 8,14 izlenme oranı (rating), 21,62 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi. Merakla beklenen bölümün başlamasıyla birlikte #gelinkaynana etiketi ile Twitter’da izleyiciler, etiket üzerinden yorumlarını paylaştı. İlgiyle izlenen dizinin dün akşam yayınlanan bölümüne Avukat Asude Öztürk karakteriyle katılan Arzu Yanardağ olayları daha heyecanlı hale getirdi.

Show TV’nin beğeniyle izlenen Yeni Gelin dizisinin başrollerini Jessica May ve Tolga Mendi paylaşırken; dizide Mustafa Avkıran, Sema Keçik, Dağhan Külegeç, Yonca Şahinbaş, Zeynep Kankonde, Lale Başar, Renan Bilek ve daha birçok ünlü oyuncu yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Ersoy Güler ve Tülay Kocatürk üstleniyor.


"Yeni Gelin"in dün akşam ekrana gelen 19. bölümünde, Gökhan yeni gelin getirmediğini, Bozoklara şaka yaptığını söylese de Ayşe ve Afet’in bunu hazmetmesi kolay olmadı. Afet’i şaka olduğuna ikna eden Bozoklar, konakta Gökhan’ın şerefine eğlence düzenledi. Kalender Ağa konaktaki kötü atmosferin dağılması için oğullarını ve gelinlerini denize götürdü. Yaşanan tatsızlıkları unutmak amacıyla çıktıkları yolculuk demir parmaklıklar ardında son buldu. Deniz kenarında eğlenen gençlerle girdikleri kavga sonucunda başları belaya giren Bozokları Bella’nın halası, başarılı avukat Asude kurtardı. Güzelliğiyle Kalender Ağa’nın aklını başından alan Asude, Bozok Konağı’na misafir olarak geldi. Konağa nispeten sakin bir iklim hakim olmuşken jandarmalar kapıya dayandı. Hazar’ı jandarmalara, asker kaçağı olduğu gerekçesiyle ihbar eden ismin, Hazar’ın annesi Asiye olduğunu öğrenen Bozokların büyük şaşkınlık yaşadığı final sahnesi görülmeye değerdi.


YENİ GELİN’İN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?


Yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu'nun üstlendiği, Show TV'nin kahkaha dolu dizisi "Yeni Gelin"in 20. bölüm tanıtımı yayınlandı. Hazar’ı ihbar eden Asiye’nin, Bella ve Kalender Ağa’nın tepkisiyle karşılaştığı, Gökhan’ın annesi ve eşi arasında kaldığı, Baran’ın konağın her yerinde Şirin’i aradığı tanıtımda Bella’nın Hazar’a, halası Asude’ye engel olmaları gerektiğini söylediği sahneler merak uyandırdı.
"Yeni Gelin" yeni bölümü ile 14 Ekim Cumartesi günü saat 20.00'de Show TV’de!