Bahar ve Eylül'e ne olacak?

Güncelleme: 26 Ağustos 2017 Cumartesi, 11:42:01

Kalp Atışı dün akşam ekrana gelen 9. Bölümüyle birinciliği göğüsledi!

BAHAR VE EYLÜL’E NE OLACAK?

Kalp Atışı’nın dün akşam ekrana gelen dokuzuncu bölümünde Ali Asaf ve Eylül’ün yaşadıkları romantik dakikalar, arabalarının çalınmasıyla bozuldu. Esma, paralarını çalarken yakaladığı Mehmet’in ona saldırmasıyla büyük bir şok yaşarken, Eylül’den istediği karşılığı alamayan Oğuz yıkıldı. Annesi ile ağabeyini öldürerek hastaneye gelen ve düşüncelerini kontrol edemeyen bir hasta tehlikeli davranışlarıyla Eylül’ün dikkatini çekti. Hastanın babasını vurmasıyla sarsılan Eylül’ün yine en büyük destekçisi Ali Asaf oldu. Eylül babasına duyduğu öfkeyi anlatmak isterken, Ali Asaf’a aşkını da itiraf etti. Bu sırada çatıya çıkarak her yere ateş eden hasta, hastaneyi savaş alanına çevirdi. Ali Asaf, Bahar ve Oğuz hayatlarını tehlikeye atarak servis araçlarıyla kaza yapan çocuklara yardım etmek istedi. Çocukları hastaneye taşımak isterken Bahar’ın kalbinden vurulduğu ve hastanın silahını Eylül’e doğrulttuğu final sahnesinde nefesler tutuldu.

 

Kalp Atışı, dün akşam ekrana gelen yeni bölümüyle izleyenlerin yine beğenisini kazandı. Dizi, AB’de 6,48 izlenme oranı (rating), 20,84 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi. Merakla beklenen bölümün başlamasıyla birlikte #acıyıpaylaşmak etiketinin zirveye yerleştiği Twitter’da izleyiciler, etiket üzerinden yorumlarını paylaştı. Twitter'ın Türkiye gündeminde 12 saat 30 dakika TT listesinde kaldı.

KALP ATIŞI’NIN YENİ BÖLÜMÜ MERAKLA BEKLENİYOR!

Show TV'nin beğeniyle izlenen dizisi Kalp Atışı dün akşam ekrana gelen bölümüyle büyük merak uyandırdı. Dizinin haftaya ekrana gelecek yeni bölümünde kalbinden vurulan Bahar yaşayacak mı, Eylül tehlikeden kurtulacak mı soruları yanıt bulacak.