"Evlensene benimle!"

Güncelleme: 27 Temmuz 2017 Perşembe, 11:21:50

Show TV'nin beğeniyle takip edilen dizisi Kalp Atışı’nın 5. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı.

Show TV'nin beğeniyle takip edilen dizisi Kalp Atışı’nın 5. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Bahar’ın yaralı olarak hastaneye getirildiği; Ali Asaf’ın babasına kalp masajı yapılırken görüp, korku içinde yanına geldiği sahneler büyük merak uyandırdı. Eylül’ün “geçmişe bağlı kalmak zayıflık mı, herkesten gizlediğin bir duygunun yüksek sesle söylendiğinde kayıp olacağına inanmak?” sözleriyle dikkat çektiği tanıtımda; Ali Asaf’ın Eylül’ün ellerini tutarak “evlensene benimle?” dediği duygusal sahne izleyenleri ekran başına kilitledi. Her Cuma ekrana gelen Kalp Atışı’nın beşinci bölümünde neler olacağı şimdiden merakla bekleniyor.


“Kalp Atışı”nın Cuma günü ekrana gelecek 5. bölümünde; Eylül, Ali Asaf ile parkta yaşadığı romantik anın şokunu bir süre üzerinden atamaz. Annesinden kalan kötü anılar, Eylül’ün Ali Asaf’a karşı duygularını frenlemektedir. Ziyanur’un yaralanmasının ardından, onu vuran Serdar’ın da aynı hastaneye getirilmesi kötü bir sürpriz olur. Yaralılara Ali Asaf ve Selim acilde ilk müdahaleyi yaparken, oldukça zor anlar yaşanır. Tüm bu kaosun ardından, Bahar’ın başına gelen korkunç olay herkes için şok etkisi yaratır. Serdar ve Eylül’ün varlığı, Sinan ve Süleyman cephesi için büyük bir tehdit iken, ikisinden de kurtulmanın yollarını aramaktadırlar. Mehmet’in aniden ortaya çıkışından rahatsızlık duyan ve bir kez daha ailesini kaybetme korkusu yaşayan Ali Asaf, artık kararını vermiştir. Eylül’ü büyük bir sürpriz beklemektedir.

Yapımcılığını Mf Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın yaptığı Kalp Atışı’nın başrollerinde; Gökhan Alkan ve Öykü Karayel’e Ege Kökenli, Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Metin Coşkun, Devrim Atmaca, Hasan Şahintürk, Selahattin Paşalı, Başar Doğusoy, Burcu Türünz, Ceylan Ceylan, Erdem Kaynarca ve Vedat Erincin eşlik ediyor.


Kalp Atışı’nın merakla beklenen yeni bölümü yarın akşam 20.00'de Show TV'de!