Rüya'nın ilk bölümünde neler oldu?

Güncelleme: 21 Temmuz 2017 Cuma, 16:52:21

  • 1

    Ailesinin tüm yükünü taşıyan Elif'in tek bir hayali vardı, o da stilist olup, kendi markasını yaratmaktı. Ancak bu hayallerini gölgeleyen bir aileye sahipti. Babası, abisi, üvey anne ve kız kardeşi hayatı boyunca Elif'in emeğiyle geçiniyorlardı.

  • 2

    Elif bu baskılardan ne kadar sıkılsa da başka çaresi yoktu. En yakın arkadaşı Yıldız olmasa belki de katlanmazdı. Yıldız, bu zorlu hayatında en büyük destekçisi kardeşi gibi gördüğü insandı.

  • 3

    Ailesine yalan söyleyek çalıştıkları mağazanın defilesine katılan Elif oraya ait olmadıklarını hemen hisseder. Yıldız oranın büyüsüne kapılmışken, Elif daha temkinli bir şekilde davranır. Alaz ise Elif ve Yıldız'ın sosyeteye ait olmadığını hemen fark eder.

  • 4

    Elif, hayranlık duyduğu Bulut Giray'ı sade ve sadece rüyalarında göreceğini sanıyordu. Ta ki o defile gecesine kadar. Defilede göz göze geldikleri an artık ikisi içinde hiçbir şey aynı değildi. Bulut Giray ve Elif birbirlerine sonsuza kadar bağlanmışlardı. Aşk onları bulmuştu. 

  • 5

    Elif'in Ruhşan Giray'la girdiği tartışmaya dahil olan Bulut, Elif'le tanışma fırsatı yakaladı. Yıldız'ın kendilerini zengin gibi göstermeleri Elif'i çok zor durumda bırakmıştı. Arkadaşının yalanını ortaya çıkarmaya Elif, Bulut'a istemese de yalan söylemişti.

  • 6

    Elif ve Bulut gün geçtikçe birbirlerine daha da yakınlaşıyordu. Bu durum karşısında Elif'i üzen tek şey ise; yalandı. Bulut'la arasındaki yalanlar onu içten içe mahvediyordu. Bir an önce gerçekleri söylemeliydi.

  • 7

    Bulut'la olan fotoğraflarının gazetede yayınlanması sonucu Babası ile Elif yüzleşti. Üvey annesinin Elif'e zengin ve yaşlı birisini bulmasıyla babası zorla kızını hiç istemediği birisiyle evlendirmeye karar verdi. 

  • 8

    Bulut'un acı çektiğini görmek isteyen Alaz, Elif'in yalanını çok acı bir şekilde Bulut'a gösterdi. Mağazada çalıştığını, ona yalan söylediğini gören Bulut yıkıldı. Kandırıldığını düşünen Bulut'un ağır sözleri Elif'i darma duman etti. Kendisinin mutlu olmaya hak etmediğini düşünen Elif,  istemediği biriyle evlenmeyi kabul etmişti.

  • 9

    Yıldız'ın ofisine gelip, konuşması Bulut'un aklını karıştırmıştı. Ne yapacağını bilemiyordu. Kalbi Elif diye atsa da, beyni 'o bir yalancı' diye düşünmekteydi. Ama en sonunda kalbinin sesini dizginleyemeyen Bulut, Elif'in evine gitti. Onun sevmediği bir adamla evlenemesine mani oldu.

    Elif'e kendisine elini uzatan Bulut'a ne diyecek?