Kalp Atışı Oyuncuları Kimdir?

Güncelleme: 17 Temmuz 2017 Pazartesi, 10:16:57

  • 3

    Oğuz Dağçakrak (Ali Burak Ceylan)

    Hastanenin başarılı beyin cerrahı. Alanında Ali Asaf’ın en dişli rakibi. Yenilgiye asla tahammülü yok. Az kişiyle samimi olan, sadece kendisinden güçsüz; ezebileceği, kontrol edebileceği insanları yakınında tutan bir karakter. Eylül’ün dikbaşlılığı, ukalalığı ilgisini çekiyor. İlgilendiği kadının Ali Asaf’a yakın duruşu onu huzursuz ediyor, adama karşı hırslandırıyor.

     

    Ali Burak Ceylan 14- 16 yaşında Demir sporda Başarılı bir güreşçiydi.geçirdiği rahatsızlık yüzünden Güreşi bıkratı ve hemena ardından binicilik sporuna başladı. Üniversiteyide atlar üzerine okumayı tercih etti ve KAÜ Atçılık ve Antrenörlüğü bölümünü bitirdi. Ali Burak Ceylan, Show TV'nin yeni dizisi Kal Atışı'nda, hastanenin başaralı Beyin Cerrahı Oğuz Dağçakrak karakterine can veriyor.

  • 4

    Bahar Tunç (Ege Kökenli)

    Eylül’le aynı lisede okuyan kasabanın en ünlü ailesinin alımlı kızı. Aynı zamanda okulun en popüleri. Hocası Ali Asaf’a hayran. Çok zeki değil ama çok çalışkan ve hırslı bir kız. Yeri geldiğinde insanları kolayca kullanan biri. Eylül ile iyi arkadaş olabilecekken, hep gördüğü ilgiyi kıskanmış, çekememiş, ters düşmüş. Eylül’ün varlığından şikayetçi. 

     

    Ege Kökenli, 4 yaşında anasınıfında tiyatro ile tanıştı. Çocukluk yıllarını Kırklareli'de basketbol, bale, atletizm ve halkoyunları ile geçirdi. Lise için İstanbul'a geldi, lise eğitimini Fransızca gören Ege Kökenli; 5 sene boyunca fransızca tiyatro ekibinde aktif olarak çalıştı. Kalp Atışı'nda Bahar Tunç karakterini canlandırmaktadır. 

  • 5

    Doktor Selim Can (Fatih Dönmez)

    Ali Asaf’ın birlikte çalışmış olduğu eski doktor arkadaşı. Hastane jargonuyla abisi. Ağırbaşlı, klasik olarak tanımlanacak biri. Ukala. Parmaklarının sihirli olduğuna inanıyor özellikle ameliyatlarında. Ali Asaf’ın  doktorluğu bırakıp, gitmiş olmasını asla kabullenemiyor, kaybettiği yıllar için ona hep kızgın. Ama hep yanında. Yardımsever, bir doktor olarak da insan olarak da. İmkansız aşklar beyinden sonra onun uzmanlık alanı. Eylül’e duyduğu bağlılığı kendisi bile tanımlayamıyor.

     

    İlkokuldan itibaren oyunculuğa ilgi duydu. İlk ve orta öğrenimini Kuşadası'nda tamamladı. Daha sonra Ankara Üniversitesi DTCF'de Latin Dili ve Edebiyatı okudu ama yarım bırakarak Akademi İstanbul Tiyatro Bölümünde oyunculuk okudu. 2002 de Işıl Kasapoğlu ve akademiden arkadaşlarıyla birlikte Semaver Kumpanya'nın kuruluşunda görev aldı. 

  • 6

    Esma Sancak (Burcu Türünz)

    Lisenin iyi niyetli, saf, samimi kendine has kızı. Aklından hiç kötülük geçmiyor. Derdi popüler insanlar arasında kabul görmek. Aşağılansa da bunu görmezden geliyor. Eylül’ün en yakın arkadaşı. Tezcanlı heyecanlı. Hep güleryüzlü ve mutlu.

     

    Burcu Türünz mimar olan bir annenin ve inşaat mühendisi olan bir babanın ikinci çocuğudur ve down sendromlu bir abisi vardır. Türünz, Kalp Atışı’nda Eylül’ün yakın arkadaşı Esma karakterini canlandırıyor. 

  • 7

    Doktor Sinan Tunç (Hakan Gerçek)

     

    Bahar’ın doktor babası... Kendisi gibi doktor olan babasının gölgesinde kalmış biri... Baba oğul hastanenin hissedarlarından. Ziyanur’un elinden yönetimi almak için her türlü hileyi yapmaya hazır, sahtekar. İstanbul’a taşınmak için kızını istemediği bir hayale sürüklemiş. Hatasını kolay kolay kabul etmeyen biri. Öfke kontrolü yapamıyor.

     

    1988’de Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nü bitirdikten sonra 1988-1990 yılları arasında Müşfik Kenter'in asistanlığını yaptı. 2009 yılında kendi tiyatrosu Tiyatro Gerçek'i kurdu ve halen devam etmektedir.

  • 8

    Alp Sungur (Selahattin Paşalı)

    Hastanenin en yakışıklı doktoru. Sosyal medyada da fenomen olmuş bir tip. Doktorluk dışında, modellik yapıyor.  Bu sayede okuyabilmiş. Çok kişinin takip ettiği bir blogu var. Oldukça sosyal bir parti boy. Sınırları çiğnemek, eğlence uğruna limitleri zorlamak, ona göre. Sırf onunla tanışmak için hasta taklidi yapıp gelen kız hayranları var.

     

     

    On dört yaşında Darüşafaka Spor Klubü'ne transfer olan Paşalı, altyapı boyunca basketbol takım kaptanlığı yapmıştır. Ardından Budapeşte'de Sanat Yönetimi okuyarak gözünü ve vizyonunu genişletmiştir. Son iki yıldır Craft Atölye'de oyunculuk eğitimi almaktadır.

  • 9

    Fatih Yılmaz (Barış Aytaç)

    Hastanede Genel Cerrahi asistanı... Yaş olarak diğerlerinden büyük olsa da Tus sınavında en geç başarılı olan. Grubun net olarak baskın hiçbir duruşu olmayan karakteri. Bir gün kapitalist, bir gün rasyonalist olabiliyor.  Ailesinin zoruyla doktor olmuş, asla idealist değil.

     

    Barış’ın oyunculuğa olan tutkusu TED Ankara Koleji'nde okuduğu yıllarda başlamıştır. Daha sonrasında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Oyunculuk Bölümünü kazanıp eğitimini tamamladıktan sonra mesleki kariyerine yavaş yavaş adım atmıştır.