Ünlülerden 'İçerde' için final tahminleri!

Güncelleme: 18 Haziran 2017 Pazar, 10:48:03

Ünlüler, Show TV’nin reyting rekortmeni dizisi ‘İçerde’ için final tahminlerinde bulundu

Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi ‘İçerde’ yarın akşam yayınlanacak büyük final bölümüyle ekranlara veda ediyor. Milyonların merak içerisinde beklediği bölüm öncesinde ünlü isimlere finalden beklentilerini sorduk

Özgün

Finalde bana kalırsa Celal içeri girer, Sarp ise yaralanır. Öldüğünü sanırız ama ölmez. En nihayetinde mutlu bir sonla bu defter kapanır.

Elif Gönlüm

Kardeşlerden birinin ölmesi gerekiyorsa umarım bu Umut olmaz. Çünkü, başta ben olmak üzere toplumun pek çok kesimi Umut’un annesiyle buluşmasını arzuluyor. Finalde Davut karakterinden sürpriz bir adım bekliyorum.

Işıl Reçber

Takip ettiğim kadarıyla senaryo gereği Sarp karakterini canlandıran Çağatay’ın ölmesi gerekiyor. Ama senaryo ekibinin ters köşe yaparak Umut’u öldüreceğini düşünüyorum. Biraz acımasız oldum galiba!

Burcu Kıratlı

Bir sezon nasıl bu kadar çabuk geçti hiç anlamadım. Fragmana baktığımda heyecan dozunun oldukça yüksek olduğunu gördüm. Nedense final bölümünde Umut karakterini canlandıran Aras’ın öleceğini düşünüyorum. Gönül iki kardeş Umut ve Sarp’ın birlikte yaşamasını ister ama içimde böyle bir hissiyat var.

İpek Açar

Sezon başından bu yana pek çok kesimden insanı ekran başına çekmeyi başaran ‘İçerde’ dizisinin mutlu sonla biteceğini düşünenlerdeniz. eylem, Umut’un evlilik teklifini kabul edecektir. Celal Baba’nın adamlarının kimseyi vuracağını düşünmüyorum.

Jessica May

İçerde, Türkiye’de takip ettiğim ender dizilerden. Fragmanda bir sniper ışığı ekranlara yansıyor ama rol gereği de olsa kimsenin hayatını kaybetmesini istemiyorum. Dizinin mutlu sonla bitmesini arzuluyorum.

Neriman Uğurlu

İlk bölümünden bu yana takip ettiğim ‘İçerde’ dizisinin fragmanı benim adeta yüreğimi dağladı. Fragmanda her ne kadar Celal Baba’nın adamlarının Eylem’in boynuna nişan aldığını görsek de ben bu hikâyenin güzel biteceğini düşünüyorum. Umut’un, Eylem’e evlenme teklif edeceğini ve onun da kabul edeceğini düşünüyorum. Mutlu bir son bekliyorum!

Evrim Akın

‘İçerde’ bu sezon bizleri aksiyona doyurdu. Yayınlanan fragmana baktığımda Umut’un Eylem’e evlilik teklifi ettiği anda Celal Baba’nın adamlarının sniper’la onları gözetliyor olması beni mutlu son konusunda tereddütte bıraktı. İki kardeş Umut veya Sarp’tan birinin hayatını kaybedeceğini düşünüyorum. Sonu hüzünlü bitecek gibi bir hissiyatım var.