Celal’in kararı ne olacak?

Güncelleme: 27 Mart 2017 Pazartesi, 10:10:33

Celal, oğlu Mustafa ile kızı Melek’in hayatı üzerine bir seçim yapmak zorunda kalıyor

Ay Yapım imzalı ekranların reyting rekortmeni dizisi İçerde'de bu hafta yine fırtınalar esecek. Kudret bir kez daha ölüme meydan okuyacak. Kudret, Celal'dan intikam almak için oğlu Mustafa'yı kaçıracak.

CELAL YILLAR ÖNCE SARP VE MERT'E YAPTIĞI KÖTÜLÜĞÜ YAŞAYACAK!

İçerde'de yıllar önce Umut'u (Mert'i) çocukken kaçırtarak ailesinden kopartan acımasız Celal yaşattığı kötülüğün aynısını kendi yaşayacak. Dizinin yeni bölümünde Kudret, Celal'den hayatının en zor kararını vermesini isteyecek. Tansiyonun yüksek olacağı bölümde Celal, oğlu Mustafa ve kızı Melek’in hayatı üzerine bir seçim yapmak zorunda kalacak. Bölümde Mustafa'yı kurtarmak için her tehlikeye gözü kapalı atılacak olan Sarp ise kardeşi Umut'un kaybolduğu günleri yeniden yaşayarak sarsılacak.

İÇERDE, ÖZETSİZ YENİ BÖLÜMÜYLE SAAT 21.00’DE!

Heyecan dolu yeni bölümüyle İçerde, bu hafta özetsiz olarak saat 21.00’de ekrana gelecek. Bölümde eli kolu bağlı olan Celal’in vereceği kararı ekran başındakiler nefeslerini tutarak izleyecek.

 

Ekranların rekortmen dizisi ‘içerde’nin bu bölümünde Celal, oğlu Mustafa ile kızı Melek’in hayatı üzerine bir seçim yapmak zorunda kalıyor

MUSTAFA KAÇIRILIYOR

Show TV’nin milyonları ekrana kilitleyen fenomen dizisi “içerde”, sürprizlerle örülü yeni bölümüyle özetsiz olarak takipçilerinin karşısına çıkacak. Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi “içerde”, bu akşam özetsiz yeni bölümüyle evlerimize konuk olacak. Yeşim ve Mustafa alışverişteyken Mustafa ortadan kaybolur. Ortalığı ayağa kaldıran Yeşim, Mustafa’nın kaçırıldığını anlar. Durumu hemen Celal’e haber verir. Kaçırma olayı polise intikal ettirilir. Kısa bir süre sonra Mustafa’yı kaçıranın Kudret olduğu ortaya çıkar. Mustafa’nın kaçırılması büyük planın sadece küçük bir parçasıdır. Üstelik Kudret, Mustafa’ya karşılık para istemiyordur. İstediği çok daha fazlasıdır. Diğer taraftan Kudret, çocuğunu kurtarmak isteyen Yeşim’e bir tuzak hazırlamıştır... 

İçerde özetsiz yeni bölümüyle bu akşam 21.00'de Show TV'de!