'İçerde'yiz!

Güncelleme: 21 Eylül 2016 Çarşamba, 09:39:31

Yılın en iddialı dizisi ‘İçerde’, izleyiciyi ters köşeye yatıran senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosuyla Pazartesi ekranına damga vurdu.

Yılın en iddialı dizisi ‘İçerde’, izleyiciyi ters köşeye yatıran senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosuyla Pazartesi ekranına damga vurdu. Dizi ilk bölümüyle Twitter’da Türkiye gündeminde 12, dünya gündeminde ise 7.5 saat süreyle zirvede yer aldı.

HERKES 'İÇERDE'Yİ KONUŞTU

SHOW TV’nin yeni sezon bombalarından ‘İçerde’, milyonları ekrana kilitledi. Çağatay Ulusoy, aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay ve Mustafa Uğurlu’yu bir araya getiren dizi, sürprizli hikâyesiyle izleyicilerden tam not aldı. #Bu akşam İçerdeyiz, #İçerde, #Çağatay ve #aras Bulut İynemli etiketleri ise TT listesinde saatlerce zirvede kalırken izleyiciler diziyle ilgili övgü dolu yorumlar yaptı.

100 BİN TWEET'LE REKOR KIRDI

Ulusoy’un hapishanedeki dövüş sahnesi nefes keserken, usta oyuncu Çetin Tekindor’un “Yeğen” repliğiyle Tuncel Kurtiz’e selam yolladığı sahne ise büyük beğeni topladı. Dizi için yaklaşık 100 bin tweet atılarak bu alanda rekor kırıldı. Dizinin ikinci hafta tanımı da kısa sürede en çok izlenen videolar arasına girdi.